PAMFLETE

Gheorghe Falcă n-a terminat încă de sărbătorit Centenarul „Marii Uniri”

 

 

(Printre altele) istoricul Gheorghe Falcă le-a vorbit ieri enoriașilor săi despre rolul Aradului în Marea Unire… ca nu cumva să uite.

Acest Alexandu Ioan Scuza de pe Mureșelul navigabil, care nici până azi, nu ne-a spus unde a amplasat Monumentul Marii Uniri, în decembrie, 2018 de centenarul-CENTENAR ne-a vorbit despre Marea Unire.

Mica unire dintre adepții sectei sale proprii, vechea „Dacia” și actuala „Milano” ar fi fost exact… Mica unire a nimănui cu nimic eventual.

Bucuros că i-au dat ăștia încă un prilej de a se băga în seamă, el ne ia cu:

„Aradul, Capitala politică a Unirii!

Distincția prezidențială Centenarul Marii Uniri acordată Muzeului Universitar „Vasile Goldiș” din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad este o recunoaștere a rolului pe care Aradul l-a avut în Marea Unire. Capitală politică a Marii Uniri, Aradul a fost locul de unde a pornit cel mai mare deziderat al națiunii noastre.”  – a postat, Gheorghe Falcă pe pagina sa de Facebook.

Articole asociate:

„Dume” marca Falcă: monumentul pe care nu l-a văzut nimeni este pe cale de a fi amplasat… oriunde… numai scandal să iasă!

[ACTUALIZARE] Edilul-șef continuă să facă Aradul, politica, administrația și istoria DE RÂS: FALCĂ și-a retras ideea amplasării „monumentului” în Piața Catedralei, dar insistă pe DEMOLARE

 

Sasha Romanov, 2 octombrie 2020 3:20

falcamonumentul_marii_uniri_aradGF