Gheorghe Falcă s-a lepădat (și) de Marin Dugăeșescu: l-a pus pe Bibarț să-l demită din funcția de „șef peste bazele sportive” din Arad

 

Cu data de astăzi, 21 noiembrie, 2016, şeful bazelor sportive din municipiul Arad a fost eliberat din funcţie. „Prin dispoziția viceprimarului Călin Bibarț” (citește: prin ordinul direct al lui Gheorghe Falcă), Marin-Gheorghe Dugăeșescu a fost detaşat pe un alt post şi a primit alte responsabilităţi în cadrul Direcţiei Tehnice a Primăriei. Atribuţiile lui Marin Dugăeşecu au fost preluate temporar de către șeful său pe linie ierarhică, Ioan Ignat, directorul Direcţiei Patrimoniu. „Urmează ca, zilele acestea, să se facă o propunere pentru o persoană care să se ocupe de Serviciul Baze Sportive” – a anunţat  Bibarţ. El a mai ținut neapărat să adauge că „decizia detaşării lui Marin Dugăeşescu pe un alt post nu a fost luată sub presiune publică, ci datorită faptului că superiorii săi nu au fost mulţumiţi de activitatea desfăşurată.”

Demiterea (sau demisia) lui Marin Dugăeşescu a mai fost cerută de suporterii UTA și de presă, iar demersul nu a fost băgat în seamă de primarul Aradului, însă după derby-ul disputat cu Poli Timişoara pe stadionul Motorul, pe mocirlă, rușinea atingând cote naționale, Gheorghe Falcă, iată, a aplicat „metoda Pilat din Pont” și s-a spălat pe mâini de vechiul și credinciosul său aliat în lunga luptă de desființare a terenurilor sportive din Arad.

Marin Dugăeșescu are 61 de ani, este nativ din orașul Calafat și a abslovit studii de mecanică agricolă la Timișoara. A ocupat funcția din care a fost demis astăzi timp de 12 ani – respectiv cei în care s-au desființat majoritatea bazelor sportive din Arad.

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6540
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy