marți, martie 28, 2023

Gheorghe Falsă… ăăă… Falcă: „Este mai bun Fifor si Căprar că nu fac nimic” – respectiv cum insultă gramatica un doctor în comunicare

 

Gheorghe Falca: Mai....Mai….si cand se lucreaza nu -i bine.Cand Psd-ul a finantat stadoane la Alexandria,Targul Magurele (Did you mean: turnu magurele vorba lu` Google”)din bani(?!) nostri nu a reactionat nimeni.Noi ne-am apucat singuri de treaba…..pt UTA. pt oras…..cu buget local..si am ajuns sa fim huiduiti….este mai bun Fifor si Caprar (sunt mai buni! – pe românește) ca nu fac nimic (tu nu faci nimic? – sau cine, că nu se înțelege! -) ….bravo. (wtf?!)

Fă un exercițiu! Dacă fi-tu din clasa a IV-a venea de la școală cu lucrarea asta plină de roșu (de la greșeală, nu de la PSD… dar legat de UTA – să ne-nțelegem!) notată cu „-I!” mare de tipar cu semnul exclamării și cu „IMPORTANT!” scris pe verso: „În atenția părinților: vă rog frumos să vă prezentați la ședință de urgență azi, la ora la care citiți lucrarea, în vederea luării de măsuri împreună cu psihologul școlii pentru rezolvarea sănătății psihice a copilului dumneavoastră!” – așa-i că nu ți se părea nimic exagerat să-l consideri cauză pierdută cel puțin în ceea ce privește latura „citit, scris și activități conexe”? Așa-i că îi dădeai două perechi de palme și-l trimteai la lecții în camera lui… deși erai conștient că o să intre pe net pe site-uri porno și de pariuri în timp ce ascultă manele la căști câtă vreme ești la ședința cu părinții și o iei în freză de ce prost ți-ai educat odrasla?…
Așa-i – îți garantez io… că am văzut toate filmele și reluările cu faza asta… Și tu le-ai văzut.
Pentru că, bă, frate, așa le scriu dealerii noaptea, la trei jumate, mesaje de amenințare ălora de-or întârziat cu banii de marfă… cămătarii datornicilor  – nu un scriitor de cărți cu Aristotel și Kant în ele, doctor în comunicare și primar de 12 ani încoace pe deasupra!

Cum adică „doctor în comunicare?!”

Adică unul care scrie în 2015, în teza sa de doctorat – „Imaginea mediatică a vieții religioase din România postdecembristă” în 2015, sub coordonarea profesorului universitar doctor, Mihai Coman, decanul Facultății de Jurnalism din București (nu te joci!) – că „în România, mass media scrisă a(u) reflectat cu preponderenţă senzaţionalul oferit de viaţa religioasă; mass media se interesează mai mult de fenomenul de contestare a prezenţei religioase în spaţiul public decât de opera spirituală si socială a Bisericii, accentul fiind pus pesenzaţional, pe clipa imediată, în dauna aspectelor pe termen lung. Interesul mass media din România pentru reflectarea aspectelor ce ţin de viaţa religioasă a scăzut de-a lungul timpului, în condiţiile în care, potrivit sondajelor de opinie, încrederea în Biserică în anul 2014 a atins cele mai scăzute valori de după 1989”, este unul și același care scrie aseară, în 2016 (respectiv, ieri!), pe wallul public al unui ziarist, fără să corecteze ulterior (funcție la îndemâna oricărui user cu IQ peste 70) este mai bun Fifor si Caprar ca nu fac nimic ….bravo. ?! Același om a scris aceste două texte, la o distanță de un an?!

Sigmund Freud însuși s-ar fi sinucis, în confruntare cu o asemenea bombă psihanalitică… iar în analele schizofreniei nu cred că există precedent. Dr Jekyll and Mr Hyde e literatură depășită… Ghiță Falcă va fi numele unui sindrom rar… coleg de dicționar de boli ciudate cu Tourette.

 

Informație complementară:

Inginerul Gheorghe Falcă, doctor în filosofia religiilor. Cum a trecut de la Kant și Eliade la Băsescu și Boc

 

 

Ultimele Știri

Related news

4 COMENTARII

  1. Asta nu e nimic pe langa live-ul de aseara cu „oameni fara stapan si caini fara adapost ” care sunt paziti de „Politia Caii Ferate” sau „Politia CFR” acelasi personaj de basm evocat in materialul dumneavoastra. Dottore cum spunea nanasul !!!

Comentariile sunt închise.