sâmbătă, octombrie 1, 2022

Gheorghe SECULICI își înțeapă subtil ginerele, într-un MESAJ CĂTRE ELEVI, vorbind despre „repere dubioase, nu exemple de urmat” (?)

„Mesajul meu către elevi este: nu luați ca model vedetele care s-au realizat prin oportunism, ci dascălii voștri, părinții voștri, oamenii care s-au realizat prin multă muncă și cu sacrificii!
Majoritatea celor aflați astăzi în lumina reflectoarelor au speculat oportunități,
nu au valorificat cunoștințe; au profitat mai mult decât au oferit, sunt „repere” dubioase, nu exemple de urmat. Succesul lor nu trebuie invidiat, ci studiat, pentru a se evita pe viitor greșelile care au ridicat pe poziții de forță personaje necalificate.
Cred cu tărie că generațiile lor trebuie schimbate de generația voastră de tineri entuziaști și educați, pentru a se pune capăt exodului de creiere din România, emigrării în masă a celor care nu mai văd nicio speranță acasă, în țara noastră.
Începe școala. Ca om care am învățat și am muncit toată viața mea, vă rog să o luați în serios. Nu este doar șansa voastră, ci și a noastră, a celor care privim spre viitor și avem încredere în voi!” – a postat Gheorghe Seculici pe pagina sa de Facebook.
Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news