miercuri, octombrie 5, 2022

Ghiorocan Andrei, o bestie recidivistă de 34 de ani – reținut de polițiști la ZAM și ARESTAT, după ce a violat o femeie de 85 de ani din Fiscut

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

REȚINUT PENTRU VIOL

Polițiștii Secției 1 Rurală Arad au reținut un bărbat de 34 de ani pentru viol./Acesta ar fi abuzat de o octogenară.

Polițiștii Secției 1 Rurală au fost sesizați, în noaptea de 21/22 mai a.c., că pe raza localității Fiscut a avut loc o agresiune asupra unei femei de 85 de ani, în casa în care aceasta locuiește.

Din cercetări a reieșit că, în jurul orei 01,00, un bărbat ar fi pătruns, prin escaladarea gardului și forțarea ușii de acces, în imobilul victimei, unde, prin folosirea forței, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi plecat.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, a fost identificat cel bănuit de săvârșirea faptei, în persoana unui bărbat de 34 de ani, din județul Timiș. În seara zilei de 24 mai a.c., bărbatul a fost depistat de polițiștii Secției 1 Rurală Arad, împreună cu cei ai Secției 8 Rurală Săvârșin, în localitatea Zam.

Bărbatul a fost reținut, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare prevenitvă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol și violare de domiciliu.

Activitățile desfășurate de polițiști au beneficiat de sprijinul Biroului pentru Operațiuni Speciale.

Întocmit,
Agent șef Claudia Iuga

La ora 15.30, polițiștii au anunțat că pe numele recidivistului Ghiorocan Andrei a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile în regim de detenție. 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news