marți, martie 28, 2023

Sportivele Secţiei de gimnastică ritmică de la CSM Arad au făcut legea (și) la Oradea [GALERIE FOTO]

 

Sportivele Secţiei de gimnastică ritmică de la CSM Arad au încheiat anul competiţional 2016 en fanfare. Prezente recent la Oradea, la ultima competiţie majoră din acest an, a 11-a ediţie a Cupei Rotary, elevele antrenoarelor Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova au câştigat aproape tot ceea ce se putea.

În disputa cu reprezentantele celor mai bune cluburi din zona Banat-Translivania (Reşiţa, Oradea, Timişoara, Baia-Mare, Târgu Mureş), fetele de la CSM Arad au obţinut câteva zeci de medalii, dintre care majoritatea de aur, la toate categoriile de vârstă la care au fost prezente. Gimnastele arădene, unele cu notabile performanţe la Campionatele Naţionale şi Cupa României, care au strălucit la Oradea, sunt: Alexandra Bock şi Vanesa Kling (senioare), junioara Aliona Gribovan, prejunioara Alenia Biringer, iar de la categoria a 4-a şi mai mici, Catrina Buniov, Dalia Marin, Elisa Andresz, Andra Crainic, Carina Crainic, Mara Cohuţ, Cesaria Crişan, Teodora Brădean şi Ioana Fodor.

Astfel, secţia de gimnastică ritmică a CSM Arad, coordonată de Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova, şi-a confirmat poziţia de una dintre primele în clasamentul naţional.

 

Ultimele Știri

Related news