miercuri, ianuarie 26, 2022

GLASSPANDOOR deschide duminică, 11 aprilie, un nou punct de lucru la Sebiș

De citit

 

 

După ultima deschidere a showroom-ului și a depozitului din Cluj Napoca, de pe 21 Martie, a venit si randul sebisenilor sa se bucure de calitatea produselor oferite de Glasspandoor.

„Prin deschiderea punctului de lucru din Orasul Sebis ne propunem sa oferim potentialilor clienti din zona de Nord-Est a judetului Arad accesibilitate la produsele noastre de tamplarie din pvc accesorizate cu sticla termopan, marca Kirchberger, un brand care ofera doar produse de calitate germana, la produsele din lemn stratificat, si aici ne referim la usile pentru interior, dar si la parchetul laminat Egger, un parchet cu renume, un brand de inalta calitate cu bazele in Austria.

Desi toate produsele de bricolaj au simtit o crestere substantiala a pretului in acest inceput de an 2021 noi am decis sa tinem fortat preturile fara majorari cu riscul obtinerii unei marje de profit mai mica. De ce? Pentru ca ne dorim sa oferim valoare clientilor, ne dorim ca acestia sa aiba acces la produsele noastre si sa fim prioritatea lor numarul unu cand vine vorba de achizitii pentru casa, de investitii pentru caminul lor.

În final, nu ascundem faptul ca decizia de a deschide un punct de lucru in orasul Sebiș a fost influentata pozitiv si de administrarea foarte buna a orasului, un oras in care tinerii casatoriti au foarte multe posibilitati de dezvoltare, care raman si isi construiesc, investesc in casele lor in acest frumos oras.”– ne-au declarat cei din conducerea Glasspandoor.

Asadar, Duminica, 11 Aprilie, orele 10:00, Str.Pacii, Nr.63, Sebis, se deschide cel mai nou magazin Glasspandoor. Un lucru foarte important, in ziua deschiderii reducerile vor fi foarte mari. Regulamentul campaniei de deschidere poate fi accesat printr-un click aici – https://glasspandoor.ro/regulament-de-organizare-campanie-deschidere-showroom-si-depozit-sebis/ .

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Ultimele stiri

L-AȚI VĂZUT? SUNAȚI LA 112!

  În seara zilei de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 19,00, TOLNAI ȘTEFAN, de 65 de ani, a plecat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img