luni, august 15, 2022

Glasspandoor și Cetatea Voluntarilor: „Împreună oferim o șansă, oferim speranță”

Compartimentul de Radiologie pentru copii din cadrul Spitalului Județean Arad este un etalon pentru toate spitalele din România
Începând din 1 Iulie, compartimentul de Radiologie pentru copii din cadrul Spitalului Județean Arad este un trendsetter, un etalon pentru toate spitalele din România, inclusiv pentru spitalele private cu fonduri de investiții străine în spate.
Împreună oferim o șansă, oferim speranță, bunăstare și un grad ridicat de confort copiilor.
Este cert că teama micuților și nesiguranța părinților dispar când sunt primiți într-un astfel de eco-sistem, iar când teama și nesiguranța dispar, apar visele, iar visele împlinite ale copiilor noștri ne garantează un viitor mai bun, sigur și sustenabil.
Pentru „Cetatea Voluntarilor Arad” am doar cuvinte de laudă, și când spun că reabilitarea secției nu s-ar fi realizat fără Ana și Anca, nu greșesc!
Cât despre colaborarea noastră, implicarea noastră, noi, cei de la „Glasspandoor – totul pentru casa ta” suntem recunoscători că putem face parte din astfel de proiecte de succes, unice în România. Dar aici nu este vorba despre noi, în rolurile principale sunt copiii, părinții acestora și „Cetatea Voluntarilor”.
Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news