SPORTURI

Goluri multe și victorii pentru UTA în Liga Elitelor

 

Toate cele trei echipe de juniori ale Academiei UTA care sunt implicate în Liga Elitelor au reușit să câștige în meciurile din etapa a 13-a. Juniorii de la U19 și U17 s-au deplasat la Timișoara pentru partidele cu LPS Banatul. Cei de la U16 au mers la Șiria pentru derbyul cu Viitorul Arad.

Liga Elitelor U19, etapa 13: LPS Banatul – UTA 0-5 (0-4)

Elevii lui Gaica și Ungur nu au întâmpinat probleme în meciul de la LPS Banatul și au venit acasă cu toate cele trei puncte. Soarta partidei s-a decis în prima repriză, UTA luând un avantaj de patru goluri prin Paunchici, Rădulescu și dubla lui Merian. Pe finalul întâlnirii Haloș a stabilit scorul final, 0-5.

UTA: Opric – Haloș, Salka, Dardai, Mohaci, Mitrov, Gavrilă, Rădulescu, Paunchici, Merian, Simon.

Au mai jucat: Boștină, Răzban, Sfîrlea.

Au marcat: Merian (3, 12), Paunchici (23), Rădulescu (43), Haloș (89).

Liga Elitelor U17, etapa 13: LPS Banatul – UTA 1-13 (1-7)

La U17, UTA a reușit scorul campionatului cu Banatul. Trupa lui Donca, Mărginean și Țamboi au profitat aproape de fiecare ocazie creată și și-au îmbunătățit golaverajul. Cu cele 13 goluri marcate în acest meci, UTA are al doilea cel mai prolific atac din Liga Elitelor U17, după ASU Poli. Au marcat: Țurcanu (1), Maxim (3, 30, 31, 36), Borcea (9, 20), Goldiș (49), Rotea (54, 56), Nersesovici (77 ), Mocanu (78, 86).

UTA: Tirian – Popa, Blaga, Bortiș, Putnic, Ursoi, Țurcanu, Andrieș, Borcea, Maxim, Rotea.

Au mai jucat: Puta, Mocanu, Goldiș, Domide, Narsesovici.

Rezerva: Roșca, Goian.

Liga Elitelor U16, etapa 13: Viitorul Arad – UTA 0-1 (0-1)

Astăzi, la Șiria, pe „Otto Greffner”, s-a disputat derbiul Aradului la Elite U16 dintre Viitorul și UTA. Ca și în tur, utiștii antrenați de Donca, Bogoșel și Țamboi au reușit să câștige cu 1-0. Partida a fost dominată de UTA, care a avut și cele mai mari ratări. Cu trei minute înainte de finalul primei reprize Lingurar a marcat singurul gol al întâlnirii.

UTA: Blaga – Sarkozi, Opriș, Pele, Codrea, Șerengău, Nagy, Vulturar, Mihai, Lingurar, Ekmekci.

A mai jucat: Ciubăncan.

Rezerve: Brândă, Babiciu, Cohuț, Popescu, Ursu, Ungureanu.

Cosmin Gherman, 6 octombrie 2019 5:35