ȘTIRI

Gospodăria Comunală și Compania de Apă – acaricii de serviciu înaintea descălecării lui Falcă în Micălaca

 

 

Furtuna de câteva minute de astăzi a făcut ravagii în zona pasajului din Micălaca… Nimic nou, asta se întâmplă de fiecare dată la fiecare scuturat de nor în ultimii ani. Elementul de noutate al zilei, de după furtună, este intervenția promptă a operatorului Gospodăria Comunală și Compania de Apă Arad care au intervenit „în vederea remedierii tuturor avariilor produse de fenomenul meteorologic”. De ce? Pentru că de la ora 19 faraonul are întâlnirea cetățenească în cartier să-și prezinte proiectul de r(d)egenerare urbană și să semneze, cică,  contractul… Strategii ieftine, ipocrite și chiar disperare… 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – PRIMĂRIA ARAD]
Intervenţii după furtună

Imediat după încetarea furtunii înregistrate în cursul acestei zile, Primăria municipiului Arad prin intermediul operatorului Gospodăria Comunală a intervenit în vederea remedierii tuturor avariilor produse de fenomenul meteorologic.
Astfel, o echipă formată din 6 persoane, dotată cu 2 drujbe şi o scară a întervenit în cartierul Micălaca, zona 100, în Parcul „Sfânta Maria” (fostul „23 august”) şi pe strada Renaşterii pentru a îndepărta copacii doborâţi de furtună.
Echipele de intervenţie sunt şi la această oră pe teren. Până acum nu au mai fost înregistrate alte sezisări, însă se va interveni ori de câte ori va fi nevoie.
Şi echipele de intervenție ale Companiei de Apă Arad au fost mobilizate. Acestea au intervenit în zona Pasajului Voinicilor şi pe Bulevardul Titulescu pentru evacuarea apei pluviale de pe carosabil.
Acţiunile autorității locale vor continua.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

**********************************

În timp ce acaricii acționau iar biroul de presă elabora pe viteză comunicatul de presă, primarul făcea anunțul pe pagina sa de facebook despre prezența în cartier

În această seară, începând cu ora 19, voi fi alături de cetăţenii din cartierul Micălaca, zona 300. Întâlnirea cetăţenească va avea loc în Amfiteatrul 1 al Complexului Universitar M, strada Elena Drăgoi, nr.2. Cu această ocazie vom semna contractul pe Regenerare Urbană a acestei zone din municipiu.”

 

Sasha Romanov, 6 iunie 2018 6:23