Grădinițele private din Arad și-au deschis porțile începând de luni 3 ianuarie

 

Începând de luni 3 ianuarie 2022 mai multe grădinițe particulare din Arad și-au deschis porțile. VEZI care sunt tarifele pentru un copil la astfel de grădinițe

Deși potrivit noii programe școlare copiii din învățământul preșcolar și elevii din ciclul primar vor începe cursurile abia din 10 ianuarie.
La Arad sunt totuși grădinițe private care s-au deschis, acest aspect fiind un mare beneficiu pentru părinții cu copiii înscriși la astfel de unități de învățământ.

În această perioadă nu se predă copiii participând doar la activități distractiv-educative din cadrul unităților unde sunt înscriși.

Mulți arădeni care au copii mici se bucură în aceste momente de acest lucru deoarece mulți dintre ei sunt nevoiți să se-ntoarcă la serviciu.

Un alt aspect legat de grădinițele private din Arad sunt tarifele la care probabil deja v-ați gândit și vă asigur că sunt destul de mici comparativ cu alte orașe precum Timișoara sau București.

Ca să vă faceți o părere cum stau lucrurile, la Arad un părinte care are înscris copilul la o grădiniță particulară trebuie să plătească lunar între 700-1.000 de lei, pe când la Timișoara spre exemplu un părinte trebuie să scoată lunar din buzunar nu mai puțin de 1.500 de lei în cel mai fericit caz, iar la București chiar și 2.500 de lei pe lună.

Beneficii sunt multe, costurile și ele sunt destul de ridicate, dar pentru copilul lui, fiecare părinte încearcă să facă tot ce este mai bine pentru el.

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy