miercuri, martie 29, 2023

Grefierii au pichetat Tribunalul Arad în semn de protest. A fost un gest sindical, de solidaritate cu colegii din toată țara

 

„Grefierii din toată ţara îşi întrerup activitatea, vineri, între orele 10:00 – 13:00, fiind vorba de protest spontan în faţa sediilor instanţelor sau parchetelor, totoată un pichet având loc şi în Capitală, în faţa Ministerului Justiţiei”, anunţa Asociaţia Grefierilor din România.

La Arad, conform imaginii de la fața locului, grefierii au pichetat Palatul de Justiție timp de o oră – între 11:00 și 12:00.

„Pentru recunoaşterea, apărarea drepturilor şi intereselor categoriei profesionale a grefierilor, grefieri arhivari şi registratori, grefieri statisticieni şi grefierii documentarişti din cadrul instanţelor şi parchetelor de pe lângă acestea, întrerupem activitatea în data de 07.10.2016 între orele 10 – 13, prin protest spontan in toate oraşele din ţară, în faţa sediilor instanţelor sau parchetelor, atat grefieri de instanţe cât şi cei din cadrul parchetelor, simultan cu desfăşurarea mitingului la Bucureşti”, potrivit unui comunicat de presă al Asociaţiei Grefierilor din România remis presei naționale.

Citește mai mult depsre protestele la nivel național ale grefierilor pe Mediafax.  

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news