DE CARTIER

[HEAVY ME(N)TAL NEWS] Împăratul și Ceata lui Pițigoi – apucături de pușcărie pe străzile Aradului. Maseuze, ulei de corp și prăduială… bonus de la domnul de la „Static”

 

Împăratul și ceata lui Pițigoi vs. apucături de pușcărie

Nici nu a trecut bine luna de zile de la „descinderea Împăratului” în oraș, că anii de pușcărie și viclenia i-au ieșit în evidență cu o primă bătaie din șirul celor, care, ai să vezi, vor urma. Împăratul autoproclamat al zonei de Vest, cu toiagul cu care (sanchi) cârmuiește orașul s-a gândit să facă o tură prin oraș… o tură liniștită, pe melodii de toamnă liniștitoare. Muzica însă i s-a transformat într-un heavy me(n)tal când soldații lui (ăia cu 2 clase) care până acum 8 ani nu prea ieșeau în oraș, s-au gândit să ia din nou la bătaie lumea prin oraș, asistați fiind de majestatea-sa interlopă. El (bineînțeles) nu poate face prea multe, conștient că îl re-paște din pârnaia la prima palmă dacă cu martori, dar la un semn din cap, mai exact spre stânga, au sărit analfabeții pe 3 băieți din oraș, de i-au cam îndoit cu bătaia. Motivul?… păi, că acum 16 ani, unul din ei a mâncat semințe fără coajă și nu i-a îmbiat și pe ei! Acum, băieții ce să facă? Puteau riposta? Nici vorbă… Doar Împăratul era lângă ei și trebuiau să stea să-și încaseze din „pumnii mei minte nu are” .
Să remarcăm, deci, că prima lună a Împăratului afară este una promițătoare… atât de promițătoare încât, probabil,  și Crăciunul ăsta îl va prinde pe secția 4 la Jilava, din nou, cu soldații lui, din nou prăduindu-se între ei… și, evident, unde le este locul!

Maseuze, ulei de corp și prăduială – bonus de la Static

Toată lumea s-a întrebat cum de Fizi a fost prins exact cum și când trebuia, ca la carte, zvonurile în oras care au început să curgă exact după arestare vehiculând jargonul (un clasic!) „militia l-a făcut pe bagabonțeală”, în sensul că i-au propus patronului de la Static să-l prăduiască pe Fizi-circarul, că altfel îi închide salonul. Patronul, fiind mai slab de înger și chiar mai mic de înălțime decât Fizi, s-a speriat și – ca să vezi! – i-a dat toate detaliile despre unde, cum și când poate fi prins ăsta în flagrant. Din nou „mafia arădeană” lovește cu pixul, din nou armele albe și de foc se dovedesc mai slabe decât pixul cel cu pasta albastră… vorba lu` maneaua lu Fizi: „Nu suport prăduitorii!” :)))
Acum că asta l-a legat pe Fizi pentru a-și proteja afacerea e un fapt… dar interesant va fi să vedem cine îl va lega pe Împărat! Pronosticul la pariuri este de cota 1 că Uțu nu stă afară un an de zile și cota 100 că stă 1 an și 1 zi… pariurile s-au făcut și ruleta a început să se învârtă.

Articole asociate:

[ACTUALIZARE 2] Dacă ești curios… MOMENTUL ZERO al ieșirii lui Uțu Rohozneanu din Penitenciarul Ploiești, filmat de un apropiat

 

[ACTUALIZARE] Ioan Vivi Fizidean a fost ARESTAT. „Marele interlop” nu a convins niciun avocat să îl reprezinte, fiind asistat DIN OFICIU

Eustache Cantemir, 3 septembrie 2017 1:55