miercuri, august 17, 2022

[HIP HOP NEWS] BREAKING LEGS de la mingi de fotbal în stomac pe post de fluturi. Un polițist de frontieră vs. un „Ronaldo din Aradu Nou”

 

@ Mingi de fotbal în stomac în loc de fluturi și penalty în căsnicie!

Povestea, una cât se poate de pe bune și de recentă, începe bine și se termină prost:

Într-o zi de luni, o mamă sătulă de sexul la porție și de oale s-a gândit să-și omoare timpul dar NU se gândea că și „nervul”, ducându-și copilul la fotbal. Până aici nimic ieșit din comun si chiar poate fi un tablou perfect al relației mamă-fiu. Inevitabilul sau Dracul pe treaba lui s-a produs! După 10-15 „pase de discuții” dintre antrenorul de copii și mama, s-a mers puțin mai departe… S-a mers atât de departe încât complimentele cu „wow, ce antrenor bun sunteți” și, de cealaltă parte „wow, ce mamă tânără”,  s-a ajuns la pupicuri „nevinovate” pe obraz… Ei bine, cum hormonii și fotbalul nu știu carte, personajele noastre au trecut la next level, la mesaje de genul: El: „să moară mama, ești spectacol” și Ea: „mă mir că nu ai ajuns la Real Madrid”… și după diferite giumbușlucuri romantice  pe ascuns și pe când soțul polițist de frontieră merge să apere țara de invadatori, soția „se centra de la 11 metri” cu „Ronaldo din Aradu nou”. Azi centrare, mâine penalty, până când s-a cam prins „frontieristu” nostru că  soția nu mai face ciorbă așa spectacol ca înainte dar și că i-a cam pierit chefu de sex… Odată sădită suspiciunea, frontieristul apelează la detective particular să o urmărească… Și, ce să vezi?!… Flagrant, să moară mama!… i-a turnat pe porumbei. Frontieristul nervos  a luat o rangă să își rezolve „fast and furios” problema, Ronaldo, fiind în mașină, s-a gândit că cel mai elegant e să-l calce, ceea ce a și făcut, rupându-i picioarele… pam-pam!

Printre râsu-plânsu apar și vreo două concluzii: 1) De unde vii, fă, la ora asta cu părul alandala? EA: De la p**ă, culcă-te în p**a mea de fraier… și 2) Amorezii: unu e la poliție și celălalt la spital… iar DIVA… la altă echipă de fotbal.

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

Comentariile sunt închise.