miercuri, august 17, 2022

[HIP HOP NEWS] Pescuitul sportiv pe facebook (parabolă cu personaje reale)

 

@ Confesiunile unui pescar de facebook. Am divorțat, în spate dacă mă uit nu prea am nimic, dar am o mașină lăsată de la fosta, o geacă, o pensetă cu care îmi fac sprâncenele, 70 kg și știu și puțină gramatică, nu multă că după multă mă doare capu, mă ia febra și devin coleric. Jobul pe care îl am mă ajută să cunosc tot felul de doamne și domnișoare, dar parcă nici una nu îmi place, cea mai scumpă mașină pe care o au ele e undeva la 8000€, deci „not interesting”. Aprind laptopul, dau repede un „search” și gata, am găsit-o, divorțată, frumușică și în spatele pozei tronează un bolid și o vilă. Îmi pun un deț în pahar, îmi fac repede sprâncenele că poate vrea asta ceva poză live și încep pescuitul. Așa că arunc cu „bună”, mizez pe pozele mele, dar și pe pozele în care sunt salvați câinii dintr-un incendiu și pe tot ce am „share-uit” cu și despre „dragoste, copiii și violența domestică plus multă poezie” , că sigur se uită asta să vadă ce e cu mine.
Primesc răspuns de la ea , „bună,ce faci?” Atât mi-a trebuit, acum încep să dau tot ce am mai bun așa că încep cu „victimizarea”: „uite, mă uitam la pozele tale și am rămas blocat la ce superbă ești” , ea imediat îmi răspunde „vai,ești un scump” , așa că citind asta, îmi ancorez scaunu în podea să nu cad pe spate când încep cu „nebunia cuvintelor”.
EU : „Ce poate face o astfel de femeie frumoasă singură în singura viață ce o trăim”
EA: „Vai ești foarte scump, și tu ești singur?”
EU: „Divorțat ca tine și lăsat cu inima rece (căldura a fost tăiată, că în loc să o platească și-a luat ceva pantofi)
EA : „Wow și tu ai divorțat?”
EU : „Da, se pare că am iubit pe cine nu merita dragostea mea și am inima rănită și vreau să o vindec cu una ca tine”
EA : „Sunt în aceași situație, fostul meu soț are impresia că dacă mi-a lăsat o vilă, o mașină și vreo 200.000€ a crezut că îl iert, ei bine nu e așa”
Când am auzit ce rost de „pradă”, am amețit puțin și am continuat pe.
EU : „Banii nu aduc fericirea,eu te-aș iubi pe tine ca om,  ca femeie”
Ea, deja e într-o stare de leșin, îi trimite numărul de telefon pentru a vorbi că e la volan și scrie mai greu cică.
O sun și ne scălămbăim la telefon vreo 3600 de secunde, așa că direct se lasă cu o întâlnire.
Îmi iau costumașul cu vestuță, numa bine mi-a intrat salariul, așa că o invit la restaurant. Apare și încep scanarea: inel scump, haine scumpe, pantofi scumpi, mașină la fel. Fug repede la toaletă ca să îmi pot face repede 3 cruci și să zic iute o rugăciune .
Termin toată treaba cu divinitatea și ajung la masă, mă așez și mă rog în gând să nu comande asta ceva sufleuri sau foie gras, că direct mă pune pe butuci.
Încep să tragediez viața, dar mizez mult pe cum am salvat ceva copii, pisici din pom și căței rătăciți. De copii nu vorbesc prea mult că și ea are 2 și eu 2, deci scor egal așa că o las moale.
Râdem, glumim și la un momentdat îi iau mâna să io pup (of ce bine că miroase a cremă și nu a shaormă cum i-a mirosit la alta,dar era frumoasă foc). Ea se emoționează și îmi cere să punem o poză cu noi pe Facebook. Fac și asta și încep like-urile și comentariile „felicitări,superbi, sunteți de copertă”. Văzând reacțiile respecive, amândoi ne dăm seama că:
1.Ea are nevoie de un top model ca mine.
2.Eu am nevoie de dragostea ei, mai ales d.p.d.v. financiar.

Deja relația prinde contur, așa că acum trebuie să îmi schimb garderoba, să zugravesc în apartament și să pun ochii pe vacanța aia ce mi-o doream de vreo 5 ani!
Gata: sunt într-o relație adevărată… doar că nu ies la plimbare cu copiii ei, că fiind de vârsta mea aproape, nu dă bine pe stradă… poate  mă mai trezesc lovit de-o replică gen „Vai, nu știam că ai 3 copii… știam doar de 2!”
Nicio problemă – asta se reglează… contează doar că are balta pește!

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.