SPORTURI

ICIM Arad joacă acasă abia în decembrie. Teodora NEAGU e la lotul reprezentativ

 

Echipa feminină de baschet ICIM Arad a obținut în această lună al doilea succes în campionat în urma unui meci ce cu ani în urmă reprezenta un adevărat derby. Elevele lui Miljan Medvedj au trecut de  studentele de la U Cluj cu scorul de 66 – 49  Pentru FCC ICIM Arad a fost ultimul meci înainte de reunirea reprezentativelor,  pentru că Sala Victoriei nu a fost disponibilă în următoarea etapă, meciul cu Satu Mare a fost amânat pentru luna decembrie, viitorul adversar al „galben-albastrelor” va fi campioana Sepsi, la Sfântu Gheorghe, undeva pe finalul acestei luni, mai exact pe 24 noiembrie.

Până atunci, Reprezentativa feminină de senioare a României a început de ieri la Cluj-Napoca pregătirile pentru ultimele două jocuri din cadrul campaniei de calificare la Women’s EuroBasket 2019, “Acvilele” urmând să întălneasca in Sala Sporturilor „Horia Demian” galonata națională a Franței, in 17 noiembrie, de la ora 19:00, și selectionata Finlandei, în 21 noiembrie, de la ora 20:00. Ambele partide ale nationalei pregatită de antrenorul principal Dragan Petricevic vor fi transmise în direct de Digi Sport.

Adina Stoiedin revine în naționala României după o lungă absență cauzată de o accidentare gravă, iar la tinerele Carla Popescu, Ecaterina Armanu și Alina Podar, sunt în premieră cu lotul reprezentativ.

Gabriela Marginean (Adana Basket – Turcia)
Adina Stoiedin (Scrivia – Italia)
Ashley Walker (Mersin BSB – Turcia)
Elisabeth Pavel (Reims – Franta)
Annemarie Godri Parau (Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
Tunde Kilin (CSM Targoviste)
Carla Popescu (CSM Targoviste)
Ancuta Stoenescu (CSM Targoviste)
Ioana Ghizila (Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
Alina Podar (CSTBv Olimpia CSU Brasov)
Ecaterina Armanu (Phoenix Stiinta Constanta)
Gabriela Irimia (CSM Targoviste)
Teodora Neagu (FCC ICIM CSB Arad)
Irina Parau (NBS Cluj-Napoca / Universitatea Cluj-Napoca)

Antrenor principal Dragan Petricevic, secondat de exarădeanul Attila Vereș

 

Cosmin Gherman, 15 noiembrie 2018 11:23