POLITICE

Ilie CHEȘA a fost ales în funcția de PREȘEDINTE al organizației MUNICIPALE a PSD Arad, la prima ședință a Biroului Permanent Județean din „era post-Căprar”

 

Biroul Permanent Județean al PSD s-a întrunit joi, 27 februarie, pentru prima dată după conferința județeană extraordinară care a desemnat noua conducere a partidului în județul Arad. Printre alte probleme discutate – enorm de multe și de grele, în contextul celor întâmplate în ultimele luni -, pragmatic vorbind s-a rezolvat cel puțin una: urmare a demisiei deputatului Adrian Todor, funcția  rămânând vacantă, consilerul Ilie Cheșa a fost ales în unanimitate ca președinte al filialei municipale a PSD Arad.

Mihai Fifor, președintele PSD Arad: „Prima ședință a Biroului Permanent Județean a constituit un bun prilej de analiză internă, o privire obiectivă asupra organizației, în contextul anului electoral 2020. Pe lângă aspectele organizatorice ce țin de buna funcționare și gestiune a PSD Arad, am dezbătut teme referitoare la strategie, cu mențiunea că, după cum am promis, în centrul oricăror proiecte ale organizației se regăsesc arădenii, cu nevoile și aspirațiile lor.

Începem cu drag și motivație lucrul, într-o nouă formulă.”

***

Articole asociate:

 

Deputatul Adrian Todor a demisionat din funcția de președinte al organizației municipale PSD Arad

Critic Arad, 28 februarie 2020 7:30