joi, mai 26, 2022

Ilie Cheșa: Am decis să nu mai majorăm taxele și impozitele locale!

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Ilie Cheșa: Am decis să nu mai majorăm taxele și impozitele locale!

 

PSD și-a asumat să se implice activ în actul administrativ local din Arad, iar prima consecință pozitivă este faptul că nu se vor majora taxele și impozitele locale pentru a compensa scumpirea prețului la Gigacalorie.

„Pe de altă parte, prioritatea zero rămâne eficientizarea sistemului de încălzire centralizat iar găsirea unor soluții tehnice nu mai suportă nicio amânare. Sunt sume de bani importante pe care le alocăm periodic din bugetul local pentru acoperirea pierderilor. Nu trebuie să ignorăm nici efortul financiar venit din partea cetățenilor. Chiar în momentul de față avem în discuție mai multe variante de lucru pe care le vom prezenta în scurt timp arădenilor.

Din punctul nostru de vedere, soluția e clară, investiții focusate în infrastructură și continuarea retehnologizării capacității de producție a CET-ului și nu mai mulți bani din buzunarele arădenilor.”, afirmă viceprimarul Ilie Cheșa.

Biroul de Presă al PSD Arad

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news