marți, decembrie 6, 2022

Ilie Cheșa: „Oare, domnule Bibarț, nu toti cetățenii plătesc taxe și impozite în acest oraș, având aceleași drepturi? Mâine ce imbecilitate mai inventați?”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Ilie Cheșa: Bibarț instituie „apartheid-ul” sanitar la Arad…

 

„Am învățat cu timpul să mă raportez la cei pe care îi reprezint în Consiliul Local și înainte de toate să le ascult părerile. Așa se face că tot mai mulți arădeni, unii pe care îi cunosc personal sau nu, mi-au scris revoltați de inițiativa primarului Bibarț de a permite de 1 iunie accesul în parc doar părinților și bunicilor vaccinați împotriva Covid. Ca să nu înțelegeți greșit, eu m-am vaccinat, mai mult decât atât sunt și părinte și totuși nu pot să agreez asemenea teme discriminatorii, care seamănă teribil cu tâmpeniile zilnice pe care le auzim de la Cîțu și de la miniștrii lui. Ce să facă și Bibarț? Că doar n-o să facă notă discordantă!

Reamintesc că vaccinarea NU este obligatorie iar discriminarea, indiferent de tipul său, e nepermisă în cazul unei structuri administrative dintr-o țară cu regim democratic. Îmi și imaginez deja un tablou sinistru cu polițistii lui Toma la fiecare intrare în parc, bunicuțe speriate cu certificate de vaccinare în mână și bufnițele de latex ale primarului care îi feresc pe cei mici de ciori!

Oare, domnule Bibart, nu toti cetățenii plătesc taxe și impozite în acest oraș, având aceleași drepturi, ca oricare alt cetățean? Oare, domnule Bibart, mâine ce imbecilitate mai inventați? Interzicerea accesului în instituții? În mijloacele de transport în comun? În scara blocului? Îl sfătuiesc pe Bibarț să îi respecte pe arădeni și să mai și judece, măcar uneori…”, spune consilierul local municipal PSD Arad Ilie Cheșa

 

Biroul de Presă al PSD Arad

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news