SPORTURI

ÎMPREUNĂ pentru o ECHIPĂ MAI BUNĂ! Suporterii clubului UTA aleg deseară o formă de protest cu privire stadionul încă nefinalizat

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

„Dragi suporteri, dragi arădeni! Luni seara vedem meciul împreună şi apoi stabilim ce avem de făcut în problema stadionului.

Suporter Club UTA vă invită pe toți cei care nu faceți deplasarea la Ploiești luni seara la Old Lady’s Pub la o dezbatere pe o temă arzătoare pentru fiecare dintre noi: stadionul Francisc Neuman. Pentru început, de la ora 18 vom urmări împreună prestația favoriților noștri în deplasarea de la Ploiești, urmând ca după ora 20 să discutăm pe marginea a ceea ce avem de făcut în problema stadionului, una care nu mai poate fi lăsată doar la bunul plac al autorităților locale.

Așa cum fiecare dintre voi v-ați dat seama până acum, situația arenei Francisc Neuman este una tulbure și, din păcate, reprezentanții administrației locale contribuie la perpetuarea acestei stări de lucruri prin dezinformare și lipsă de transparență. E timpul să ne unim și să ne facem vocile auzite cu adevărat. Îi invităm la această întâlnire pe toți cei revoltați de această situație absurdă și umilitoare, indiferent că sunt suporteri activi, susținători pasivi, nostalgici rămași cu UTA în suflet sau pur și simplu arădeni cu conștiință civică.

Indiferent de diferențele de păreri și viziune pe care le-am avut de-a lungul timpului, e momentul să ne reamintim ceea ce ne unește, ceea ce ne leagă. E în joc unul dintre simbolurile acestui oraș, stadionul care poartă numele celui mai iubit dintre arădeni: Baronul Francisc Neuman. Pentru a găsi cele mai bune metode de acțiune prin care putem forța autoritățile locale să respecte acest simbol, este nevoie de ideile, energia și spiritul fiecăruia dintre noi.

Mereu când UTA a avut nevoie de noi am știut să ne adunăm. Acum e din nou un astfel de moment. Suntem convinși că ne vom regăsi într-o formulă câștigătoare luni seara.

Pentru noi doar UTA contează!”

De-a lunngul istoriei recente suporterii au protestat față de felul cum se implică sau nu se implică autoritățile locale. În anul 2007 a fost un miting  amplu de protest pentru ca pe  22 martie 2018 a fost inaugurarea la mișto a noului stadion Francisc Neuman. În ultima perioadă au fost mai multe runde de discuții cu oficialitățile locale, iar suporterii nu au fost multumiți de răspunsurile primite.

Suporter Club UTA

Articol asociat: 

S-a „tăiat panglica” Stadionului UTA. Concluziile: „Ghiță Falcă ești o mizerie!” și „du-te înapoi la Brad”! [FOTO / VIDEO]

Cosmin Gherman, 12 august 2019 8:22