vineri, decembrie 9, 2022

ÎN FIECARE ZI ne prezentăm cu INFRACTORI din ce în ce mai inventivi: în Aradul Nou, vin patru țigani și îți înlocuiesc BURLANELE când nu ești acasă!

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

AU DEMONTAT FĂRĂ DREPT BURLANELE UNUI IMOBIL

La data de 12 Februarie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat in flagrant mai mulți bărbați care înlocuiau fără drept burlanele unui imobil.

In urma activităților de patrulare, politistii au depistat in flagrant delict, pe strada Coloniștilor din municipiu, patru bărbați cu vârste cuprinse intre 22 și 44 de ani care înlăturau părți ale unui imobil.

În fapt, cei patru au fost surprinși în timp ce smulgeau și demontau o parte a șarpantei acoperișului și a burlanelor de scurgere a apei pluviale, montând in locul acestora altele noi in scopul de a fi retribuiți pentru „lucrarea” efectuată.

Din verificările efectuate, s-a constatat ca activitatea prestata de cei in cauză nu ar fi beneficiat de acordul proprietarului imobilului, neexistând vreo autorizație în acest sens.

Cei patru s-au ales cu dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infractiunii de distrugere.

Totodată, aceștia au fost sancționați conform legii 12/1990 cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru efectuarea de acte comerciale fără autorizație.

Bunurile utilizate (burlanele) in vederea prestării de servicii au fost indisponibilizate de polițiști.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

6 COMENTARII

  1. Următoarea etapă va fi cu împachetarea casei și renovarea ei la un atelier specializat. ( nerecomandat celor care știu citirea)

  2. Asai dar voi romani cand violat copii de 3si4ani nu mai afisat pe pagina de ştir sugeti pula de pedofil ce sunteti

Comentariile sunt închise.