luni, februarie 6, 2023

În jur de 200 de arădeni au ieșit la înjurat Guvernul [FOTO / VIDEO]

 

Aproximativ 200 de arădeni, marea majoritate membri și simpatizanți ai USR și mișcării #REZIST s-au adunat în fața Primăriei Municipiului și au mărșăluit până la Teatrul de Stat și retur, între orele 18.00 și 21.00.

În orașul nostru, protestul a fost organizat de Grupul „Aradul Civic” pe Facebook, iar invitația a fost întărită de următorul text mobiliazator:

„SOLIDARITATE! Hai în stradă!
Aceiași actori, același tupeu de borfaș!
După 600.000 de oameni în stradă în 2017 și alte zeci și sute de mii ieșiți anul acesta, dublul infractor dorește să „reînvie” fatidica OUG 13.
(Dacă lucrurile se precipita, astăzi sau mâine, suntem pregătiți oricând)
Ce vrea Dragnea acum:
Impunerea unui prag de 200.000 de euro și scăderea limitelor pedepsei, de la 2 la 7 ani cât este în prezent, la 1 – 5 ani.
Codul penal va intra în dezbaterea comisiei speciale condusă de nimeni altul decât obedientul Florin Iordache, fostul artizan al Ordonanței de Urgență 13.
Reamintim că Liviu Dragnea a fost condamnat ieri, în primă instanță, la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu.”

La un stand improvizat ad-hoc s-au strâns semnături pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice”.

În stradă s-a scandat „România, trezește-te”, „Demisia”, „Anticipate”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, „PSD, ciuma roşie”,  „Dragnea, la puşcărie!” și nu s-au semnalat incidente, forțele de ordine fiind… aproape invizibile.

Proteste sub același slogan – „Cod roşu de OUG” – au mai avut loc la București, Braşov, Alba Iulia, Timişoara şi în Diaspora.

https://www.facebook.com/aradulcivic/videos/428122397660930/

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

  1. Restul de Arădeni care au stat acasă , terase , alte activități putem sa spunem ca sunt PSD-ISTI! !

  2. Puneți mâna și citiți înainte de a striga lozinci fără substanță.
    Sunteți bieți oameni folosiți de cei care nu dau doi bani pe voi.

Comentariile sunt închise.