marți, august 16, 2022

În PECICA sunt PATRU CAZURI CONFIRMATE cu COVID-19. „Cu toții sunt internați la spital, în stare stabilă” – conform datelor publicate de primarul orașului cu 15.000 de locuitori, Petru ANTAL

 

Primarul Orașului Pecica, Petru Antal, a comunicat ieri, într-o postare publicată atât pe paginile oficiale cât și pe a sa personală de Facebook, DATELE LA ZI privind CAZURILE CONFIRMATE de DSP Arad ca infectate cu noul coronavirus și bolnave de COVID-19: PATRU – la o populație de circa 15.000 de locuitori (fără cei „repatriați cu prilejul pandemiei”).

„Dragi pecicani, torneni, sederhăteni, bodrogani, avem confirmate un număr total de patru (4) cazuri: un bărbat în vârstă de 73 de ani, un bărbat de 48 de ani, un bărbat de 60 de ani și o femeie de 61 de ani, ultimele două confirmate zilele trecute. Vreau să vă liniștesc: cu toții sunt internați la spital, în stare stabilă, iar membrii lor de familie sub supraveghere! Așadar nu reprezintă niciun fel de pericol pentru vecinii lor și pentru comunitatea locală”.

Conform aceleiaşi surse, numărul persoanelor aflate în autoizolare este în continuă scădere, în prezent având doar câteva cazuri.

„Cea mai sigură metodă de prevenție este respectarea tuturor măsurilor impuse prin decretele militare!
STAȚI ÎN CASĂ, iar în cazul deplasărilor absolut necesare să aveți la dvs. întotdeauna adeverința de la angajator (în interes de serviciu) sau declarația pe proprie răspundere (tipărită sau scrisă de mână), completată cu atenție!
Chiar dacă este perioada sărbătorilor, vă atrag atenția să evitați deplasările la cimitir și la biserică, dar și vizitele în familie, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi.
SĂ RESPECTĂM MĂSURILE IMPUSE DE STARE DE URGENȚĂ, SPRE BINELE TUTUROR!” – este mesajul adresat de primar în ambele limbi oficiale ale cetățenilor din Pecica, Turnu, Sederhat și Bodrog.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2831016820345462&set=a.322470427866793&type=3&theater

 

Ultimele Știri

Related news