ENTERTAINMENT

În timp ce pe tine te frământă problemele Aradului… Falcă apare pe prima pagină în CANCAN, de mână cu amanta, la HILTON [FOTO]

 

CANCAN.RO prezintă, în numărul de astăzi, imagini cu primarul Aradului, Gheorghe Falcă, însoțindu-și, ca un crai de… pică, amanta prin incinta hotelului Hilton din București. Ziariștii specializați în așa ceva l-au urămărit și filmat pas cu pas pe îndrăgostitul-de-el în ipostaze cu care arădenii sunt destul de obișnuiți, date fiind desele escapade amoroase pe care, de-a lungul ultimilor 14 ani de când Falcă este în fruntea administrației municipiului, au apărut în spațiul public.

Au intrat în hotel, iar Gheorghe Falcă s-a dus la recepţie pentru a rezolva cu cazarea. După câteva zeci de secunde, au urcat în camera, cel mai probabil de lux, pe care au rezervat-o.
Au petrecut acolo aproximativ 10 minute. Timp în care femeia de care primarul Aradului este foarte apropiat şi-a schimbat rochia. Apoi au ieşit din hotel pentru a lua masa. Până aproape de restaurant, Gheorghe Falcă şi-a ţinut ”amanta” de mână, dovadă clară că edilul-donjuan şi-a asumat noua relaţie. De altfel, nici nu ar mai locui cu femeia cu care este căsătorit de 16 ani.
După ce şi-au potolit foamea, Gheorghe Falcă şi roşcata care i-a furat inima au revenit la hotel. Ambii au impresionat prin ţinutele vestimentare alese. Primarul Aradului a optat pentru un costum de firmă, în timp ce doamna a preferat două rochii. A ajuns la hotel cu una portocalie, după care s-a schimbat, pentru a ieşi la masă, cu una, de data aceasta, mulată pe corp” – descriu „traseul fericitului cuplu” cei de la CANCAN… făcându-l celebru la nivel național.

„Gheorghe Falcă a fost la un pas să divorţeze de soţia lui, Ela, în urmă cu doi ani, dar niciunul dintre ei nu s-a prezentat la primul termen al procesului, astfel că magistraţii au suspendat dosarul” – mai scriu ziariștii CANCAN.

 

Critic Arad, 16 iulie 2018 8:47

falca-cancan-8falca-cancan-7falca-cancan-6falca-cancan-5falca-cancan-4falca-cancan-3falca-cancan-2falca-cancan-1