marți, noiembrie 29, 2022

Încă un cadru medical din „prima linie” a murit de COVID. Aurica Balint era asistentă la Spitalul din INEU

Aurica Balint lucra la Spitalul Orășenesc Ineu devenit SUPORT-COVID, iar astăzi a pierdut lupta pentru viață, după ce s-a contaminat cu noul coronavirus (conform surselor noastre) din mediul intraspitalicesc.
Este al patrulea cadrul medical din județul Arad care a murit din aceleași cauze, de la începutul pandemiei încoace.
„În acest război cu virusul COVID19, care face ravagii prin lumea întreagă, fiecare zi reprezintă o luptă pentru stoparea acestei pandemii, o luptă pentru viață. O astfel de luptătoare a fost și Aurica Balint, ca asistentă medicală fiind în prima linie! Din păcate astăzi și-a pierdut viața… suntem alături de colegul nostru de la Poliția Locală – Petru Balint, care trece prin momente grele…
Sincere Condoleanțe familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace!” – 
Conducerea Spitalului a actualizat fotografia de profil a contului de facebook cu o panglică de doliu, iar cadrele medicale care i-au fost colege și prietene au postat, de asemenea, un mesaj de condoleanțe însoțit de această amintire:

„În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea unui angajat profesionist, devotat, disciplinat, cum a fost Aurica Balint. Nu vom uita niciodată veselia și gingășia cu care ne intampina in permanetă. Golul lăsat în urmă este infinit! Când o ființă apropiată nouă ne  pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seamă cu durere în suflet că suntem niște bieți muritori.
Dumnezeu să-i dea odihnă cea veșnică, iar familiei  să-i  dea tăria să treacă  prin această grea încercare.
Sincere condoleanţe familiei îndoliate!
Manager,
Monica Mang”

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news