sâmbătă, octombrie 8, 2022

Unui micălăcean i-a luat foc casa și a încercat să și-o stingă singur. A fost dus la UPU, iar când se întoarce, trebuie s-o refacă

ncendiul a fost anunțat de către vecini. Proprietarul avea o afumătoare în interiorul anexei și a luat foc carnea, incendiul propagându la multitudinea de bunuri ușor combustibile din anexă.

Un incendiu anunțat târziu, prin 112, de vecinii unei case din cartierul Micălaca a distrus în această după-amiază anexa gospodăriei, bunurile depozitate în ea și o jumătate din acoperiș. Proprietarul este în spital, la UPU, după ce a încercat să stingă singur flăcările care au pornit de la afumătoarea din  interiorul anexei, când a luat foc carnea, incendiul propagându la multitudinea de bunuri ușor combustibile din anexă.

La ora 16:36, ofițerul de presă al ISU Arad, lt.col. Gheorghe Pleșca a anunțat că „Detașamentul de pompieri Arad intervine în acest moment pentru stingerea unui incendiu ce se manifestă la un imobil (anexă de aproximativ 100 mp) în cartierul Micălaca.

La sosirea echipajelor de intervenție (2 autospeciale de stingere, 1 autospeciala descarcerare si 1 echipaj SMURD) incendiul se manifesta violent, generalizat cu posibilitatea de propagare la mai multe construcții.”

Intervenția era încă în dinamică și „dificilă din cauza amplasamentului construcției. La aceste oră incendiul este limitat si nu mai exista posibilitatea de extindere.”

 

La ora 18:30, incendiul a fost lichidat

„Au ars anexa si bunurile depozitate în ea si jumatate din acoperișul casei.

Incendiul s-a manifestat atât de violent din cauza faptului că a fost anunțat târziu. Proprietarul a încercat să stingă singur incendiul, acesta suferind și arsuri la mâini și față fiind transportat la UPU.

Incendiul a fost anunțat de către vecini.

Cauza probabilă a incendiului – foc deschis în spații închise.

Proprietarul avea o afumătoare în interiorul anexei și a luat foc carnea, incendiul propagându la multitudinea de bunuri ușor combustibile din anexă.”

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news