Incendiu în Complexul Jackson. A ars un depozit-magazin de aparate de cafea

 

Un incendiu puternic a cuprins, duminică seara, în jurul orei 18.00, un magazin-depozit de aparate de cafea din Centrul comercial „Jackson“ din municipiul Arad, flăcările afectând şi un bloc de locuinţe cu patru etaje lipit de magazin, topind anveloparea imobilului. 20 de persoane au ieşit din locuinţe. Paznicii complexului au observat fumul gros și au sunat la 112.

Două maşini de intervenţie, cu nouă pompieri militari au intervenit pentru stingerea incendiului.

„Incendiul se manifesta la un magazin şi depozit de aparate de cafea. În momentul sosirii celor două echipaje de intervenţie, incendiul era generalizat la podul clădirii cu posibilităţi de propagare la restul construcţiei, la construcţiile învecinate şi la un bloc de locuinţe care este lipit de clădirea care a luat foc. S-a acţionat circa 40 de minute pentru localizarea şi stingerea incendiului. (…) În momentul sosirii forţelor de intervenţie au fost găsite circa 20 de persoane care s-au autoevacuat din blocul de locuinţe, fără a suferi intoxicaţii cu fum sau alte probleme medicale. În incendiu a fost afectat şi blocul de locuinţe care este lipit de clădirea incendiată, s-a topit anveloparea blocului şi au fost deteriorate geamurile de la trei etaje“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

În incendiu au ars mai multe aparate de cafea şi alte bunuri aflate în clădire.

Centrul comercial era închis în momentul izbucnirii incendiului.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului, pompierii şi poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz. Respectivul magazin-depozit a mai ars acum câțiva ani.

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6525
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy