duminică, ianuarie 29, 2023

Începând de luni, 19 decembrie 2022, Serviciul de Pașapoarte va funcționa în Atrium Mall, etaj II

 [COMUNICAT DE PRESĂ]

Începând de luni, 19 decembrie 2022, ora 8:30, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Arad va funcționa într-un nou sediu, situat în Calea Aurel Vlaicu din Municipiul Arad, nr. 10-12, în incinta Atrium Mall, la etajul II. Astfel, adresăm rugămintea tuturor persoanelor care au programare începând cu 19 decembrie, inclusiv, să se prezinte la noul sediu al Serviciului Comunitar de Pașapoarte Arad. Până vineri, 16 decembrie 2022, ora 16.30 Serviciul de pașapoarte va funcționa la sediul vechi din Galleria Mall.

Precizăm că nu va exista nicio perioadă de întrerupere a activității serviciului din cauza operațiunilor de mutare a echipamentelor specifice.

„Suntem bucuroși că am găsit această soluție de a deschide noul sediu al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte în Atrium Mall și mulțumesc atât conducerii centrului comercial, cât și doamnei Șef serviciu, comisar șef Otilia Marchiș, pentru toate diligențele efectuate astfel încât mutarea să se producă înainte de sărbători și fără să afectăm programul de lucru cu publicul într-o perioadă când numărul cererilor de eliberare a pașapoartelor este destul de ridicat. Am hotărât mutarea serviciului de pașapoarte pentru ca activitatea lui să poată fi desfășurată în condiții corespunzătoare atât pentru cetățeni, cât și pentru colegii noștri”, a declarat Prefectul Județului Arad, Toth Csaba.

Motivele relocării

Amintim că mutarea Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte a fost hotărâtă în contextul degradării accentuate a condițiilor existente la vechiul sediu și ignorării, de către proprietarul clădirii, a tuturor solicitărilor de remediere a defecțiunilor și de creare a unor condiții propice desfășurării unei activități publice.

Biroul de presă al Prefecturii Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news