CAMPANII

Începe atacul „om la om” în MECIUL ELECTORAL dintre USR și PNL: „În timp ce directorul CTP Arad, Godja Claudiu, sărbătorea la Țebea împreună cu Gheorghe Falcă, tramvaiele nu au circulat în cartierul Grădiște”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Depolitizare pentru performanță

Preocupați să facă politica necesară păstrării scaunelor, directorii companiilor locale ignoră probleme pe care ar trebui să le rezolve, afectând astfel calitatea serviciilor prestate și chiar punând în pericol viețile arădenilor.

În timp ce directorul CTP Arad, Godja Claudiu, sărbătorea la Țebea împreună cu  fostul primar al Aradului, europarlamentarul Gheorghe Falcă, duminică, în intervalul 14:00 – 23:00, tramvaiele nu au mai circulat în cartierul Grădiște. Cauza a fost deraierea și tamponarea a două tramvaie la capătul liniei, în zona în care acestea întorc.

Asemenea accidente se produc frecvent în orașul nostru, pe linia Grădiște având loc un caz similar în urmă cu aproximativ o lună. Din discuțiile cu angajații companiei de transport public a reieșit faptul că astfel de evenimente se produc din cauza managementului, acesta neasigurând dotările și piesele necesare pentru repararea și întreținerea tramvaielor și a liniei.

Intervențiile sunt făcute doar punctual, când sunt probleme, fără o verificare și o întreținere corespunzătoare, care să prevină incidentele. Vatmanii și șoferii se plâng că sunt obosiți din cauza condițiilor de lucru, a orelor suplimentare excesive și a neacordării repausului săptămânal, ajungând să lucreze uneori 9-12 și chiar mai multe ore, fără a primi zile libere.

Pentru creșterea calității serviciilor comunitare de utilități publice, USR Arad cere depolitizarea rapidă a managementului companiilor locale. Performanța acestor companii va crește numai dacă vor fi conduse de persoane preocupate de administrație, de rezultate și mai puțin de politică.

Critic Arad, 9 septembrie 2019 9:37

20190909-Tramvaie-0520190909-Tramvaie-0420190909-Tramvaie-0320190909-Tramvaie-0120190909-Tramvaie-02