ȘTIRI

[INCLUSIV] Primăria Municipiului Arad ne-a trimis o grămadă de POZE CU FALCĂ de la deschiderea noului an școlar

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Sărbătoarea deschiderii noului an școlar a cuprins Aradul!

PrimarulMunicipiului Arad, Gheorghe Falcă, a fostastăzialături de eleviiinstituțiilor de învățământarădene, cu ocaziadeschideriinoului an școlar.

„Mulţumesc directorilor şi profesorilor pentru modul exemplar în care au organizat începutul de an şcolar, mulțumim școlii pentru valoarea incontestabilăa educației pe care ne-o oferă, mulţumim părinţilor pentru implicare și pentru tot ceea ce fac în vederea susținerii procesului educațional.
Copiilor le doresc mult succes la şcoală, un an frumos, cu multe realizări și îmi exprim speranța că problema finanţării sistemului educational va fi soluționată în curând“, a fost mesajul transmis de edil cu această ocazie.
Emoțiile elevilor și ale părinților s-au împletit cu nerăbdarea revederii, iar discursurile rostite de cei prezenți au transmis mesaje de speranță și succes, elogiind educația ca fundament al formării intelectuale  și sociale.
Primarul Aradului a fost prezent la festivitățile organizate la ColegiulNațional„Moise Nicoară”, Colegiul Național „Elena GhibaBirta”, Colegiul Economic, Liceul Național de Informatică și Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” Arad.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

Critic Arad, 10 septembrie 2018 5:52

20191817161514131211109876-15-14-13-12-11-2