CAMPANII

Ingrid Iordache a confirmat la Bruxelles și i s-a propus să continue colaborarea în Comisia de Dezvoltare a Parlamentului European

 

Arădeanca Ingrid Iordache a reușit, la doar 25 de ani, să convingă una din cele mai puternice instituții din Uniunea Europeană – Comisia de Dezvoltare a Parlamentului European – să o recomande pentru încă o perioadă determinată (tip internship), după ce i se va fi încheiat contractul pe termen de 5 luni (septembrie, 2018 – februarie, 2019).

Președinta TSD Arad lucrează în cadrul  Comisiei de Dezvoltare Regională a Parlamentului de la Bruxelles din 17 septembrie, colaborând cu specialiștii pe procedurile legislative, respectiv la amendamentele privind următoarele fonduri europene pentru dezvoltare regională și la fondurile de coeziune alocate fiecărui stat membru din Uniunea Europeană.

„Mi s-a propus să continuăm colaborarea în cadrul Comisiei de Dezvoltare Regională, Unitatea Bugetară S&D, din Parlamentul European, fiindu-mi remarcată aplicarea pe teme precum cercetarea Schimbărilor Climatice și Incluziunea Socială. Faptul că vorbesc engleza și franceza a constituit, desigur, un mare atu” – a declarat Ingrid Iordache.

 

Scrisoarea de recomandare care certifică abilitățile tinerei politiciene din Arad, cu semnăturile responsabillor proiectului:

Critic Arad, 22 ianuarie 2019 11:09

936E9770-98E3-4A6A-AEBC-B28B723093A8