marți, martie 28, 2023

Înotătorii MASTERS de la CSM Arad au scos din bazinul de la Totkomlos o mulțime de MEDALII

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc în Ungaria, la Totkomlos, a XVII a ediţie a Concursului Internaţional de Înot Masters . CSM Arad a fost reprezentat de doisprezece sportivi, care au reuşit să câstige numeroase medalii.

Astfel, Stertl Cristian a obținut medalia de aur în probele de 33 m fluture, 33 m spate și 133 m mixt, pe cea de argint în proba de 33 m bras și pe cea de bronz în proba de 33 m liber.

Pintican Cristian a cucerit trei medalii de aur la 33 m spate, 33 m fluture şi 33m liber.

Botezatu Honoriu a cucerit două medalii de aur la 33 m fluture, 33 m spate și o medalie de argint la 33 m liber.

Miloș Anca și-a adjudecat medalia de bronz în probele de 33 m bras și 33 m liber, Onea Ștefan a reușit să obțină argintul în proba de 33 m bras.

Luana Coștiug și-a adjudecat medalia de aur în proba de 33 m spate iar Mladin Cristian a câştigat medalia de bronz la 133 m mixt.

Rezultate notabile au obţinut și:

Stertl Monica, Karpati Adalbert, Rusu Norbert, Mocanu Flaviu, Retezar Valentin. În proba de ştafetă, 4X33 m mixt, în componenţa Onea Ș., Botezatu H., Karpati A., Mladin C. echipa CSM Arad1 a obţinut medalia de argint, iar CSM ARAD2 în componența Pintican C., Rusu N., Stertl C. și Mocanu F. au câștigat medalia de aur. În proba de ştafetă 4X33 m liber, în componenţa Mocanu F., Pintican C., Mladin C., Stertl C., echipa arădeană CSM Arad2 a obţinut medalia de aur iar echipa CSM Arad1 în componența Retezar V., Botezatu H., Karpati A. și Rusu N. a câștigat medalia de bronz.

În proba de ștafetă mixtă, echipa CSM Arad, în componența Milos A., Stertl M., Pintican C., Stertl C. a câștigat medalia de aur. De asemenea, Martin Liptak, înotător masters în cadrul clubului CSM Arad, a participat în Ungaria la cursa de 10 kilometri în ape libere. Cursa s-a desfășurat pe râul Criș, între Gyula și Békés, fiind inclus ca etapă în cadrul competiției de înot în ape libere din țara vecină. La categoria lui de vârstă, a câștigat medalia de aur.

Ultimele Știri

Related news