duminică, martie 26, 2023

Inovație și pricepere în domeniul reparațiilor aparatelor de cafea

 

Multe din espresso-urile automate de cafea tip Saeco pe care mulți dintre cititorii noștri le au în bucătăriile lor sau la birou sunt modele mai vechi, dar tocmai acest lucru le dovedește fiabilitatea.

Există espressoare automate de cafea pe piață cu vârsta cuprinsă între 10 și 20 de ani – nu facem referire la modelele de ultimă generație pe care le găsim în magazine la prețurile de la raft. Și unele, și altele dintre aceste espressoare automate sau semiautomate au nevoie de revizie periodică pentru întreținere, ori chiar reparație în atelierele de specialitate.

Când vine vorba despre modelele de aparate de cafea mai vechi, pe lângă priceperea specialistului în constatarea defecțiunii și înlăturarea acesteia, intră în rol și inovația acestuia. Momentul de inovație face diferența cu privire la pasiunea specialiștilor pentru munca lor și cei care aplică pur și simplu schema electronică a produsului respectiv. Inovația nu înseamnă improvizație, ci adaptarea cu ajutorul tehnologiei moderne din ziua de azi în a rezolva o situație, când anumite componente ale aparatului de cafea sunt prea vechi, sau nu se mai fabrică din diverse considerente.

În majoritatea acestor cazuri, specialistul îți pune cu părere de rău că nu mai poate face nimic, aparatul devine un simplu obiect decorativ. Nu aceiași replică o auziți la atelierul reparații cafea situat în cartierul Vlaicu pe strada Ursului numărul 21, în curte la fostul Comalim.

Specialiștii de aici se preocupă să găsească soluții în rezolvarea situaților apărute, când vine vorba de un boiler, de un traseu de apă etc. Partea electronică a comenzii evident că nu intră în această categorie, dar și aceasta poate fi readusă la viață, scăzând astfel costurile finale pe care le suportă clientul pentru a se bucura din nou de o cafea bună în confortul casei sale.

 

Constatarea defectului este gratuită și se face de față cu clientul, se ajustează și reglează și alte componente ale aparatului de cafea pentru buna sa funcționare, fără a încărca factura. Un mecanism care nu funcționează bine poate produce în timp daune mult mai mari. Componentele consumabile precum înlocuirea unor garnituri sunt oferite bonus clienților, fără a fi taxate suplimentar.
Decalcifierea se executî la cel mai mic preț. Locul de parcare este asigurat, distanța  dintre parcare în atelier este scurtă.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news