marți, martie 28, 2023

INSTINCT – o carte pentru cei care nu cred că pudoarea este o virtute literară – va fi lansată vineri seara, la „Boeme – Teatru”

 

„Am un feeling, așa, din rărunchii sufletului, că Instinct se va simți tare bine la Arad. Ne vedem vineri, de la 19.00, la Boeme Teatru să povestim despre orice, fără inhibiții, prejudecăți, bariere și gânduri negre” – a scris Ioana Duda pe pagina de Eveniment de pe Facebook dedicată lansării de carte de mâine seară.

Ioana Duda este o scriitoare în vârstă de 33 de ani, care a copilărit în Lugoj și a absolvit jurnalismul la Universitatea de Vest din Timișoara și care scrie de maniera următoare: „Dau dependență. Și sunt dependentă de clientul meu. Sunt o prostituată. De lux. Prețul e mare. Și mi-l plătesc de fiecare dată. Pentru că am ales să mă vând mie. Sunt propria-mi curvă. Mă iubesc și mă vreau. Mă chem. Și intru în mine cu o forță tumultuoasă. Ea urlă, sfâșiată. Dar se predă, firavă. E în brațele mele, alintată, sărutată, mângâiată. Sunt în siguranță. Cu mine. În mine.”

Cartea sa Instinct a apărut la Editura HERG BENET acum exact o lună (pe 26 mai) în colecția Blog ‘n’ Roll și are deja câteva recenzii flatante. Aradul face parte dintre orașele pe care autoarea le-a ales pentru a își promova creația inclusiv pentru că aici are „o mână de prietene” – scriitoarea-medic Otilia Ţigănaș şi jurnalista-polițist Eugenia Crainic, care îi vor face prezentarea în barul „Boeme” de la etajul I al Teatrului de Stat „Ioan Slavici”, ar trebui să reprezinte acreditări suficiente pentru ca evenimentul să se bucure de participarea pe care o merită.

Cover foto: pagina de Facebook a autoarei. 

Ultimele Știri

Related news