ȘTIRI

Inteco Holding a semnat încă un contract în valoare de 4,8 milioane de euro, constând în asfaltarea unui drum de la granița cu Ucraina

 

Firma INTECO HOLDING a semnat un nou contract constând în reabilitarea/asfaltarea unui sectorul de drum în Ucraina, respectiv PTF Porubne-Oprișeni, pe ruta Suceava-Cernăuți. Actele au fost semnate ieri, 8 februarie, 2018, la Consulatul General al României de la Cernăuți, după o călătorie cu un avion privat pus la dispoziție de partenerul ucrainean pentru Ovidiu Palcu, patronul Inteco Holding (foto). Aparatul de zbor a decolat ieri la amiază, de pe Aeroportul Arad.

Valoarea contractului este de 4.800 .000 de euro pentru execuția a 5 kilometri de drum de vamă.

Societatea Comercială INTECO HOLDING SRL a fost înființată în anul 2002. De la înfiintare si pâna astazi a devenit o firma de traditie si renume în domeniul constructiilor de drumuri, poduri, constructii civile, instalatii electrice, instalații sanitare, alimentare cu apă, canalizare, executii linii tramvai, statii de tratare a apelor uzate, întreținere drumuri și deszăpeziri. Din anul 2015 , INTECO HOLDING SRL, prin achiziția Stației de Mixturi Asfaltice, a devenit un importat jucător pe piață în fabricarea si comercializarea materialelor pentru drumuri: mixtura asfaltică, betoane, emulsii bituminoase, mastic bituminos.

Acesta este al doilea contract pe care Inteco îl încheie cu partenerul ucrainean.

Critic Arad, 8 februarie 2018 5:31

ovidiu_palcupalcu3palcu1