joi, martie 30, 2023

„Interesează pe cineva?” Nu, nu interesează pe nimeni!

„Interesează pe cineva?” e noua formulă prin care nimurucii internetului îşi introduc noile articole despre elitele cu legături mioritice. Un fel de „mândru că sunt român, şi eu îndrăznesc să cred în România”, varianta remixată. Un medaliat cu aur la olimpiada internaţională de matematică; un elev excepţional de pe la vreo facultate de renume mondial, un doctor foarte apreciat de pe la vreun spital cu apă caldă, un corporatist sclipitor prin vreo subsidiară a vreunei multinaţionale din Vest.

„Interesează pe cineva?” Nu! Mă rog, cel puţin pe niciun român cu minim doi neuroni funcţionali, decât în situaţia în care îl cunoaşte personal şi/sau a contribuit cu ceva la succesul elitistului. Altfel nu e niciun motiv de mândrie, cum ar crede ăia care nu stau prea bine cu asocierile logice, ci unul de ruşine.

În primul rând, pentru că oamenii ăia nu prea au realizat nimic în România şi sigur că s-ar fi ratat complet dacă ar fi rămas p-aici. Dacă olimpiada internaţională de mate s-ar ţine în România, probabil premiu’ ar fi dat pe

(citește mai departe)

 

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. chiar că nu. ba, din contră, deranjează tare. că oricând pot deveni liderii unei noi majorități, cea a sătuilor de manipulanții semianalfabeți, escroci și penali, care ne conduc, de atâția ani, destinele!

Comentariile sunt închise.