ȘTIRI

Interpretați cât vă duce capul această informație: ÎN TOT JUDEȚUL ARAD mai avem UN SINGUR PACIENT INTERNAT CU COVID-19!

 

Cum să tratăm această informație… fără să facem mișto de ea și să părem „ultimii dintre coronasceptici”?! Am aflat-o ieri, iar de atunci o verificăm din surse chiar dacă oficiale… neîndrituite să discute public despre aceasta: în cele 4 secții, un spital și un ATI, cu tot „tămbălăul” din jurul cazurilor de COVID-19 și, mai ales, în contextul dat, în care autoritățile ne vorbesc de „al doilea val de coronaviroză”, de „obligativitatea păstrării măsurilor de siguranță”, ÎN JUDEȚUL ARAD, LA MOMENTUL DE FAȚĂ – ȘI DE MAI MULTE ZILE ÎNCOACE – AVEM UN SINGUR CAZ ACTIV DE COVID – UN PACIENT INTERNAT LA „MUNICIPAL”.
Aceasta în condițiile în care nu mai puțin de 70 de cadre medicale, de tot felul, sunt angajate, sub contracte ferme, să se ocupe exclusiv de cazuri de COVID și de NIMIC ALTCEVA!

Informația ne-a fost confirmată – insistăm – din mai multe surse – și, chiar dacă acestea țin la anonimatul lor (tot din cauza circumstanțelor politice!), vă garantăm că nu va fi negată nici prin purtătorii de cuvânt ai DSP, SJA, CJA, CASA, Grupul de Comunicare Strategică, Instituția Prefectului sau altele!
De altfel, refuzăm să înțelegem DE CE EA NU A FOST TRANSMISĂ CA ATARE?!… DE CE ARĂDENII NU TREBUIE SĂ CUNOASCĂ ACEST LUCRU DIRECT DE LA OFICIALITĂȚI?!

De altfel, de mai multe zile încoace, prin G..C.S. ne sunt aduse la cunoștință aceleași cifre, însoțite de tabele în care nu se observă nicio modificare – cel puțin nu în ceea ce privește județul nostru:

 

 

Lucian Valeriu, 30 iunie 2020 2:43

covid-arad-4covid-arad-2covid-arad-3covid-arad-179211565_268012604518425_117553264772474534_n