miercuri, martie 29, 2023

[INTERVIU] Eusebiu Pistru: „Nu judec niciodată mărunt, pe bucățele sau felii, acțiuni de stânga sau de dreapta, câtă vreme măsurile sunt în beneficiul real al românilor”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

INTERVIU EUSEBIU PISTRU: „Cea mai mare satisfacție pentru mine o constituie mulțumirea oamenilor.”

Domnule deputat, mulți arădeni s-au arătat surprinși de faptul că ați optat pentru un partid de stânga, respectiv PSD, după ce ani de zile ați activat la dreapta eșichierului politic.

Vedeți dumneavoastră, e un mod simplist și nepotrivit de a pune problema, iar cei care mă cunosc personal știu despre ce vorbesc. Eu nu împart Aradul sau România în stânga sau dreapta, ci mă raportez cu corectitudine și implicare la problemele oamenilor. Știu că presa s-ar bucura să publice tot felul de fantezii, telenovele și scenarii dar trebuie să-i dezamăgesc pe jurnaliști și să le spun simplu că nu doresc altceva decât să îmi valorific experiența, puterea de muncă și expertiza în aducerea unui plus de stabilitate, coerență și bunăstare în comunitate și familiile românilor.

Exact acest lucru mi-au propus, Mihai Fifor și Florin Tripa, să pun umărul în mod constructiv pentru Arad, aici la noi acasă și în Parlamentul României. Atât a contat ! Sunt un om de echipă și toată viața m-am luptat pentru demnitatea și respectul oamenilor care trudesc cinstit în această țară.

O să vă dau un exemplu. M-am implicat recent în susținerea modificărilor legislative care fac dreptate personalului din domeniul feroviar. Vorbesc despre mărirea coeficienților de ierarhizare la un nivel foarte apropiat de nivelul cerut de sindicate, de reducerea vârstei standard de pensionare cu cinci ani, fără penalizare, pentru întreg personalul feroviar, adică toate măsuri care vin în sprijinul lucrătorilor din domeniu. Acestea sunt genul de acțiuni care mă reprezintă !

Nu judec niciodată mărunt, pe bucățele sau felii, acțiuni de stânga sau de dreapta, câtă vreme măsurile sunt în beneficiul real al românilor. Sunt un om din popor, care a parcurs corect toate etapele de evoluție, fără a uita de unde a plecat și tocmai de aceea știu exact ce și cum se întâmplă în România reală.

Cum v-ați integrat în echipa PSD, domnule deputat ?

Vă răspund cu maximum de franchețe și detașare, sunt un om de echipă care prețuiește sinceritatea și simplitatea. Am găsit aici o atmosferă de lucru, cu proiecte și soluții care sunt conforme cu modul meu de abordare. Dacă putem duce Aradul un pas înainte, fie că e vorba despre modernizarea infrastructurii sau calitatea actului medical, atunci acei colegi, fie că e vorba despre Mihai (n.r Fifor), Florin (n.r Tripa) sau oricine altcineva din PSD, au un partener solid în Eusebiu Pistru. Nu sunt genul de politician de cafenea, filosoful moralist și prețios, ci un om serios și muncitor care nu a uitat de unde a plecat iar cea mai mare satisfacție pentru mine o constituie mulțumirea oamenilor.

Biroul de presă al PSD Arad

Articol asociat:

Eusebiu Pistru: Vom face dreptate în Parlament personalului feroviar, cu toată opoziția lui Klaus Iohannis

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.