Într-o singură zi, polițiștii arădeni au prins trei condamnați definitiv pentru deținere de droguri și infracțiuni rutiere

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – IPJ ARAD]

Într-o singură zi, polițiștii arădeni au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus ieri în aplicare, trei mandate de executare a pedepsei închisorii.

Polițiștii au depistat ieri, un tânăr de 22 de ani, din Arad, pe numele căruia la data de 7 decembrie a.c., magistrații Judecătoriei Arad au emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni cu închisoarea pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Au mai fost puse în aplicare alte două mandate, emise la data de 6 decembrie a.c.: un mandat emis de magistrații Tribunalului Arad, pe numele unui bărbat de 37 de ani, din Pecica, care are de ispășit o pedeapsă de 2 ani cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc, și un altul emis de magistrații Judecătoriei Chișineu Criș, pe numele unui tânăr de 22 de ani, care are de ispășit o pedeapsă de 1 an cu închisoarea, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Cei trei, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost depuși în Penitenciarul Arad.

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6525
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy