marți, iulie 5, 2022

Ionuț Popa e supărat pe numeroasele ratări, dar și pentru arbitrajele din deplasare

 

Echipa UTA a remizat ieri dimineață, pe terenul echipei Dacia Unirea Brăila, după un joc în care a ratat enorm și a acuzat neacordarea a două lovituri de pedeapsă.

”Am pierdut două puncte, sunt foarte supărat în primul rând pe jucători. Prin joc nu, dar prin ocaziile ratate și-au bătut joc de munca lor. A fost meciul cu cele mai multe ocazii de când sunt antrenor la o echipă. Niciodată nu am trăit așa ceva, și nu reușim să scoatem decât un egal… Gazdele nu au reușit decât de puține ori să treacă centrul, iar noi am ratat incredibil prin Coulibaly de la un metru, Vădrariu a scăpat de trei ori singur cu portarul, Cipri Rus a scăpat singur și a faultat în suprafața de pedepasă, Copaci a avut și el două șanse bune. Nu mai vreau să îmi amintesc, cel mai urât meci al unui antrenor așa arată. Meritau băieții o detașare la cel puțin cinci goluri”, a spus Ionuț Popa.

”Am avertizat că lucrurile nu sunt în regulă și iată că am fost dezavantajați și acum. Două penaltyuri clare nu ni s-au acordat, mi-au spus-o și comentatorii după joc. I-am transmis arbitrului că vom face memoriu, e o bătaie de joc și nu înțeleg de ce”, a subliniat antrenorul principal al UTA-ei

Ultimele Știri

Related news