joi, martie 30, 2023

Isteria „Pokémon GO” i-a lovit și pe arădeni… și n-o să ghicești care e cel mai bântuit loc din municipiu!

 

Inevitabilul s-a produs: isteria de masă „Pokémon GO” a lovit și Aradul… așa că dacă vezi puștani, hipsteri, cocalari, doamne sau domni alergând bezmetic, cu telefonul în fața ochilor, pe străzi, prin parcuri, cimitire sau intrându-ți brusc în curte, să nu fii foarte mirat: sunt niște (aparent pașnici) căutători de pokemoni!

Pokemon Go a fost lansat în urmă cu 10 zile și este un joc care se folosește de GPS și de realitatea augmentată pentru a umple mediul înconjurător de monstruleții virtuali cu care mulți dintre noi au copilărit. În Pokemon Go trebuie să te plimbi cât mai mult pentru a prinde pokemoni, pentru a crește în nivel și pentru a te lupta cu alți maeștri (ca în videoclipul anexat articolului). Pe site-ul playtech.ro găsești mai toate detaliile care te interesează (dacă te interesează) despre acest joc ce, pur și simplu, a isterizat planeta și este „noul sport de masă” pe care-l practică… ai fi suprins cât de multă lume… bună.

Se pare că în Arad, locul preferat – sau „sala de antrenament” (în argoul gamerilor) – este nicun altul decât… Cimitirul „Eternitatea”… un spațiu (cunoscătorii știu!), frecventat încă din cele mai vechi timpuri de pokemoni… doar că sub alte denumiri!

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.