ȘTIRI

Isteria produsă de vânzarea „Teatrului Vechi” e un BLUF: Clădirea de pe Gheorghe Lazăr, nr. 3, a fost amanetată încă din noiembrie, 2020!

 

Teatrul vechi sau Teatrul Hirschl, clădirea-monument istoric situată pe strada Gheorghe Lazăr nr. 3, cu vedere pe Bulevardul REVOLUȚIEI, primul edificiu de teatru permanent de pe teritoriul României,  construită în anul 1817 este antamată de către un cetățean român de origine germană încă din luna noiembrie a anului trecut. 

Acest om – care deocamdată ține să-și păstreze identitatea pentru el – a plătit avansul (10.000 de Euro, conform surselor noastre) unei agenții imobiliare și a efectuat toate actele notariale necesare tranzacției, urmând să obțină NEGAȚIILE TUTUROR INSTITUȚIILOR STATULUI (adică neexercitarea dreptului de preemțiune din partea acestora),… respectiv la a o cumpăra cu suma de 200.000 de Euro (dacă sumele vi se par ridicole, nu dați vina pe noi!).

Cumpărătorul urmează să vină cu banii în această săptămână, la încheierea tranzacției finale – când informațiile vor fi comunicate oficial.

 

Lucian Valeriu, 3 februarie 2021 11:40

Teatrul_HirschlTeatrul_vechi