Acasă INVESTIGAȚII ITALIENII, PROXENETA, FRAIERUL și MINORELE TORTURATE – un DOSAR DUR despre cum...

ITALIENII, PROXENETA, FRAIERUL și MINORELE TORTURATE – un DOSAR DUR despre cum e, cu adevărat, VIAȚA la noi în cartier [VIDEO și DETALII generatoare de PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL]

3

 

Această investigație de presă este o ACTUALIZARE la știrea apărută pe site-ul oficial al DIICOT pe data de 17.01.2020 și pe care o puteți citi, integral, în capătul articolului sub formularea ARTICOL ASOCIAT. Este necesar să subliniem, înainte de dezvălui ce am aflat că se ascunde în spatele și așa oribilei știri ignorată, volens-nolens, de cititorii obișnuiți de presă pentru că… „am mai văzut de astea” (în primul rând)… n-ați mai văzut multe ca asta, vă garantăm noi! – să precizăm următoarele:

– Cunoașem detalii despre arestarea grupului infracțional „inventat” de Tomoioagă Andreea Noemi mult înainte de arestarea din ianuarie. Așteptam ca asta să se producă demult și nu doar privitor la acest grup criminal specializat pe exploatarea sexuală a minorelor provenite din familii nu nepărat sărace, dar înfiorător de prost educate din punct de vedere social, ci și a mult mai multora, care se ocupă cu așa ceva și sunt PROTEJAȚI DE ORGANELE STATULUI… așa cum mai mult ca sigur era și zdreanța asta de femeie, din moment ce i-au trebuit DIICOT-ului (Structura Centrală – atenție sporită pentru cei care știu cum stă treaba cu „sesizările în Arad”) DOI ANI să descindă și să-i SPARGĂ CUIBUL din „Vlaicu”… o cameră de tortură, efectiv… cu „sucursale” în Boul Roșu, Rasfârtai, Cocoșvaroș sau Moara cu Noroc (depinde de client).
Filmările și declarațiile spun TOTUL… nu mai e nevoie de nicio digresiune.

– Întreg DOSARUL nr. 759/108/2020 se află, aproape imediat după ce a fost întocmit, și în posesia noastră – citit, răscitit și amânat pentru publicare pentru DUPĂ PANDEMIE… din simplul motiv că printre „breaking-news”-uri despre coronavirus trecea aproape neobservat –, iar el ne-a fost oferit CU TOTUL de tatăl singurului nedreptățit din această galerie de „monștrii sexuali” care compun lotul de inculpați, așa cum apare afișat pe Portalul Instanțelor de Judecată la ultima actualizare (6 mai, a.c.):

 

 

Humă Ion – tatăl lui Humă Vădămel-Daniel este cel care ne-a înmânat dosarul în speranța că putem face ceva pentru copilul său, „băgat în povestea asta  nu știu cum… credeți-mă că dacă ar fi vinovat, dacă cineva, sau orice probă,  m-ar convinge de asta, nu aș interveni cu absolut nimic și l-aș lăsa să facă pușcăria pe care o merită!”


Humă Ion și fiul său sunt  din Vaslui și sunt muncitori în construcții,

veniți în Arad ca să facă bani pentru a-și susține familia săracă și numeroasă de la capătul celălalt al țării. Locuiesc… unde vrea și poate patronul lor: acum îi găsiți pe Strada Poetului, la nr. 68 – și chiar vă rugăm, pe cei mai sceptici în a crede „tot ce scriu ziarele”, să le faceți o vizită acasă. Seara îl găsiți și pe capul familiei (că ziua lucrează ca să termine stadionul UTA), iar non-stop îl găsiți acum și pe Huma Vădămel, la aceeași adresă, pentru că Instanța de judecată i-a comutat măsura arestului preventiv la domiciliu… un „beneficiar al pandemiei” cum ar veni este bietul Vădămel.
Mergeți să vedeți cum arată un „membru al unui grup organizat constituit în vederea comiterii de”… orice: cu fața asta, sprijinit de betonieră, balansând pe pragul dintre libertate și pușcărie, vă răspunde la orice întrebare vreți, așa cum a făcut-o și în fața poliției, procurorului, judecătorului și a noastră… hai, fii tu profilerul lui Vădămel și fă un referat despre „profilul său criminal”!
El este Vădămel:

…iar să-l bagi pe Vădămel în aceeași formulă cu interlopi consacrați, cu italieni pokeriști setați pe sex cu minore torturate, e ca și cum i-ai băga pe Tom și Jerry înNașul 4” – ca să ai mai mulți în distribuție. Dosarul – al cărui material de urmărire penală cu tot cu rezoluția primului Judecător de Drepturi și Libertăți vi-l supunem integral citirii, analizei și criticii – nici măcar nu impunea implicarea unui nevinovat: ar fi fost suficient să se ocupe un polițist serios de el la ordinele unui procuror cu cap, iar Noemi era demult în timpul executării pedepsei, fetele alea la școală, iar italienii la o labă, în vreun camion, pe centură.

Domwnloadați ce aveți mai jos, citiți atent cele 19 pagini în care sunt descrise toate ororile gestionate în primul rând de proxeneta Noemi și faceți-vă propriul „film” despre…

DOSARUL „LOTUL NOEMI” by Lucian Valeriu on Scribd

Niciunde nu veți găsi vreo probă concludentă, directă sau indirectă, care să dovedească vinovăția lui Vădănel. Cu una dintre minore (acum, majoră) Humă Vădămel a avut o relație (era să zicem „amoroasă”… dar nu știm s-o definim exact; în fine: „au fost împreună”) în urmă cu doi ani – dar episodul s-a consumat rapid și nu are nicio relevanță asupra faptei. De asemenea, în materialul de Urărire Penală mai apare un episod în care e prezent Vădămel – fără, însă, să vătămeze cu nimic pe nimeni: a dus-o pe una dintre fete, la rugămintea ei, din Vlaicu până la „Moara cu Noroc” de la Mocrea, a așteptat-o până și-a făcut treaba și a adus-o înapoi. A mai fost prezent, din întâmplare, la o bătaie cu răpire într-o benzinărie… dar a participat la comiterea infracțiunilor de acolo în exact aceeași măsură ca pompa de benzină!
Pentru asta a stat Vădămel până acum patru luni la pușcărie… iar dacă prinde un magistrat care nu-i citește profesionist dosarul… va mai sta vreo 4 ani!
În ceea ce privește opinia noastră despre implicarea lui Vădămel în această matrice infracțională e o prostie  – și, fără să ne cunoaștem cu avocatul său (probabil din oficiu… familia Humă nu-și permite un avocat plătit), suntem de acord cu scurta sa intervenție consemnată la dosar:

 

 

Vădămel, în această ecuație, a fost pus CA SĂ FIE MAI MULȚI… dar DE CE NU CEI CARE TREBUIE, din „primul șut”? – iată o întrebare care NU INTERESEAZĂ PE APROAPE NICIUN PROCUROR… decât maxim „la o bârfă”.

ADEVĂRUL din spatele „bombei cu efect întârziat”  care s-a vrut a fi „știrea care rupe traficul” și „lucrarea de început de deceniu a DIICOT Arad” – 

auzi tu: „Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Timișoara, B.C.C.O. Brașov, B.C.C.O. Alba, B.C.C.O. Oradea, B.C.C.O. Cluj-Napoca, S.C.C.O. Vaslui, S.C.C.O. Neamț, lucrători de poliție din cadrul I.P.J. Vaslui, I.P.J. Arad și jandarmi din cadrul I.J.J. Vaslui” – e, de fapt, O SORDIDĂ POVESTE DE CARTIER de la noi, din Vlaicu. Și pentru că noi credem că știm mai bine ce se întâmplă în Vlaicu nu doar comparativ cu orice domn de la S.C.C.O. Vaslui, DIICOT – Structura Centrală sau de „oriundi”, și pentru că ne respectăm cititorii mai mult decât oricare polițist sau procuror din zonă, credem că e bine ca povestea din spatele acestei… la rigoare, BOMBE PUTUROASE trebuie dezvăluită în toate aspectele ei – pe cât de murdare, de dure și generatoare de hipertensiune, pe atât de ofertantă din punct de vedere al… motivelor de a părăsi acest oraș, această țară… această cloacă infectă.

Joi, 16 ianuarie, 2020, așadar, la domiciliile mai multor muncitori la drumuri, nativi din județele citate în comunicatul DIICOT și rezidenți în Arad, au descins „mascații”, le-au percheziționat casele, le-au speriat pruncii și vecinii pentru tot restul vieții, i-au încătușat și i-au băgat în dubă – ducând la audieri 14 oameni. Doar patru dintre ei au fost arestați inițial.

Conform informațiilor noastre încă de atunci, doi dintre ei au fost arestați DOAR CA SĂ FIE „GRUP ORGANIZAT”, „prăduiala” venind de la un cunoscut dealer, „șeful străzilor de pe Ursului până la Mis Amigos”. „La bază”, deci, procurorul avea un denunț, întocmit de un cunoscut dealer din cartierul nostru preferat – ca să nu fim acuzați de divulgarea informațiilor cu caracter secret din dosar, iată, nu-i divulgăm identitatea (dar există careva din Vlaicu să nu știe a cui e porțiunea din cartier de pe „Ursului” până la „Mis Amigos”?!)… așa că doar spre a nu intra sub incidența Art. 304, Cod Penal nu vă zicem „cine a prăduit” și ce e în culisele-culiselor acestui dosar, dar vă zicem în schimb și  CE NU SE AFLĂ LA DOSAR…  după părerea noastră, ceea ce nu e cuprins în dosar fiind și mai interesant și mult mai important pentru o justiție care se pretinde JUSTIȚIE.
Ei bine, greșeala imensă pe care au făcut-o cei 14 muncitori drumari ridicați (și mulți alții, care, fiecare în felul lui, a pățit-o) este că nu au știut – sau au ignorat acest aspect (ceea ce agravează situația!) că pe strada pe care s-au mutat în Arad, veniți din Moldova lor, alți moldoveni sunt șefi!
Ani de zile de bătăi, plimbări cu duba „până-n beci și-napoi”, descinderi în birturile „cu specific” și alte „acțiuni nedestinate publicării în mass-media” au avut loc pe traseul Ursului – Mis Amigos pornind de la asta: nerecunoașterea supremației celui UNS ca dealer pe kilometrul ăla de către muncitorii drumari. Mobilul: pe lângă că-s „plini de bani” (au pe la 5000 de lei pe lună salariu, în medie – iar pentru „sărăciile de la Takata” ăsta-i chiar un afront!) – „mai fac și figuri” (asta însemnând că-s și buni la bătaie, uniți și tupeiști).
Nu că nu erau și de arestat printre ei: Andreea Noemi și cu Torghele Carlo și-o merită… și nu de-acum!… de mult trebuiau „săltate” personajele astea… dar Vădămel?!… hai, mă!

S-o luăm și mai de la început.

Căci la început – desigur – a fost o curvă!

Să tot fi fost prin vara lui 2017 când Andreea Noemy (găsești pe unul dintre profilele ei de facebook și fotografia de copertă pe care , oricât ar părea de regizată „ca să meargă cu tonul articolul” nu e:  a fost postată de Andreea însăși, în vara asta!) s-a aciuat la „Lebăda”, în „miezul centrului” (știi ce zic… mai ales dacă vii din Lipova)… o bad-girl mai necioplită, așa, dar „majoră… pe mușchii mei”.
Ea este Andreea Noemi:

…și arată așa când „vrea să pară drăguță”.

E una dintre cele mai periculoase ființe din câte bântuie prin Vlaicu – o dată pentru că e în stare de absolut orice, și, a doua, pentru că „se are bine cu băieții”: oferă (în limita extinsă a posibilităților) fiecăruia ce are nevoie de la ea, nu vorbește „ce nu trebuie” și se dă la oricine, cu tupeu. E „bagaboanta tipică”, pe care o găsești în orice mare oraș, din orice țară… iar filmarea în care-și pune două sclave minore să o umilească prin tortură fizică și psihică pe o a treia (13 -15 ani aveau fetele astea, la data la care a fost filmat VIDEOCLIPUL ATAȘAT, – de către inculpatul  Cumpătescu Andone (nici el „mare interlop”, dar un personaj RĂU și care-și merită soarta), descrisă și în prima filă a actului prezentat instanței de procuror, excede alte concluzii:

 

 

Lui Carlo Torghele i-a făcut Evenimentul Zilei un portret de „jucător de poker”, iar pe Google e VEDETĂ

„Carlo Torghele (foto) a devenit celebru în țara sa natală, în anul 2014, atunci când a câștigat marele premiu GiocoPiù DSP Rewind Venezia la poker. Italianul de 56 de ani a ajuns în România la scurt timp după acel eveniment și pozează, acum, într-un om de afaceri și de familie. Evz.ro a aflat detalii în exclusivitate (…) presa italiană a scris, în februarie 2014, că a câștigat marele premiu la poker acordat în cadrul galei GiocoPiù DSP Rewind din Veneția. Italianul a fost desemnat câștigător după ce s-a impus în finala organizată de un celebru Casino din Peninsula Italiană, Ca ‘Noghera, după un concurs desfășurat pe parcursul unui weekend și la care au participat 212 de jucători. El a câștigat, atunci, 14 mii de euro.”

Google îl găsește în toate ipostazele sale definitorii:

Cu cei 14.000 de euro a făcut ce-au făcut din Aradul ăsta ce-au făcut și… majoritatea conaționalilor săi: o destinație de TURISM SEXUAL preferată de perverșii trecuți de a doua tinerețe, cu libidoul setat pe minore și implicați în toate porcăriile posibile…
și ajunge pentru azi – pentru că, după cum vă dați seama, se impun mai multe actualizări ale acestui subiect, așa că îl vom urmări până la capăt!

 

…………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (18 ianuarie, 2010) Un grup de PROXENEȚI DE MINORE patronat de o „fată rea” a fost reținut vineri de procurorii DIICOT Arad, iar astăzi judecătorii au dispus ARESTAREA a patru dintre ei

Ceea ce e descris în comunicatul de presă publicat astăzi pe site-ul oficial al DIICOT este rezumatul unei descinderi care s-a derulat vineri seara, târziu, s-a lăsat cu percheziții și ridicări de obiecte, documente și persoane de la mai multe domicilii, ore multe de audieri. Astăzi, acțiunea s-a concretizat  prin arestarea a patru proxeneți – o femeie fiind cea care conducea grupul organizat format din mai multe persoane din toată țara.
Două minore, fugite de acasă acum doi ani, și-au găsit „de lucru” într-o „casă de prostituție” patronată de Andreea Noemi Tomoiagă, iar rețeaua furniza, se pare, „clientelă” inclusiv localurilor de lux de prin județul nostru – fapt asupra căruia vom reveni.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

La data de 17.01.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților T.A.N., T.C., H.V.D. și C.A. pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, lipsire de libertate în mod ilegal, în formă agravată și pornografie infantilă, în formă agravată.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada ianuarie 2018 – ianuarie 2020, la date diferite şi în baza unei rezoluţii infracţionale unice, inculpații T.A.N., T.C., H.V.D. și C.A. au recrutat, transportat şi adăpostit mai multe victime minore, cu vârste între 13 și 15 ani, provenite din familii destrămate, cu o situație financiară precară pe care ulterior le-au exploatat sexual prin constrângere psihică și acte de violență.

La data de 16.01.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Arad au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza județelor Arad, Vaslui și Neamț.

La data de 17.01.2020, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a celor patru inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată cu împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Timișoara, B.C.C.O. Brașov, B.C.C.O. Alba, B.C.C.O. Oradea, B.C.C.O. Cluj-Napoca, S.C.C.O. Vaslui, S.C.C.O. Neamț, lucrători de poliție din cadrul I.P.J. Vaslui, I.P.J. Arad și jandarmi din cadrul I.J.J. Vaslui.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Biroul de presă al DIICOT – Structura Centrală

3 COMENTARII

  1. Mai taceti cu noemi asta… Fata asta nu stie cate prune are in straita darmite sa fie sefa de clan de prostitutie… E bagata la inaintare de cine stie cine…

Comentariile sunt închise.

Exit mobile version