Acasă PAMFLETE Jador la Arad – o altă experiență tristă care te face să...

Jador la Arad – o altă experiență tristă care te face să râzi – via TikTok

Din seria „„la Timișoara nu te lasă sa cânți, iar la Arad nu îți dau banii. Greu în vest”” - așa de greu s-a încălzit Jador al vostru, de n-a mai putut nici măcar să se trezească, darămite să cânte

0
Jador Arad

Jador este (vă rugăm să ne scuzați că știm cine este Jador) un manelist pe care, conform CANCAN (2021), ca să-l aduci să cânte la tine-n sat te costă 5.000 de Euro… dar anul ăsta s-au scumpit toate, așa că s-a scumpit și Jador. De unde stă el, până la Arad, consumă multă motorină și nu numai, așa că acum e 6.500 de Euro – 1.000 în avans, că se încălzește greu… ca orice motor pe motorină.

Așa de greu s-a încălzit Jador al vostru, de n-a mai putut nici măcar să se trezească, darămite să cânte

Vineri, 20 mai, de pe la 11 noaptea sau, hai, cu indulgență, sâmbătă de la 1, Jador ar fi trebuit să cânte la „Helen”. Nu s-a semnat niciun contract în acest sens, dar Jador a primit avansul de 1.000 de Euro și a ajuns la Arad „pe zi”…
Mult prea devreme pentru maneliști – căci sfatul impresarului pe care l-am consultat pentru proprietarii de cluburi și săli zice așa: „În mod normal, dacă vrei să faci o treabă cu ăștia, nu-i lăsa să facă NIMIC ZIUA! Scoate-i din hotel cu o maxim o oră înainte de spectacol, bagă-i direct în mașină, dă-le maxim două liniuțe bune și plantează-i în fața microfonului cât-de-cât treji!”

Afișul cu Jador e din start „țeapă”, că ni-l prezintă treaz! 

 

Greșeala uriașă a admistratorului sălii Helen, Bogdan Crainic, pe care-l face Jador „țepar” or smth într-ul clip (râzi!) „devastator” pe TikTok, a fost că s-a etalat ca ospitalier. Profitând de ospitalitatea și toleranța de multe ori exagerată a acestor locuri pentru bagabonți, Jador s-a făcut pulbere la masă. A început cu vreo 8 ore înaintea concerutui (sau cum se zice la asta pe limba lor) să bea și să tragă „pe ruptelea”… a confundat Aradul cu Bacăul bag sama – și dacă la  Timișoara i-au tras-o „pe elitistă”, noi l-am umilit la „etilistă”… mai precis s-a umilit singur.
Și-a bătut, cică, bateristul de l-a „șchiopătat”. Abia l-au calmat ăia să nu le facă și mai groase… Organizatorii socoteau la un moment dat că dacă prostu` doarme vreo 3-4 ore măcar, pe la 11… hai… 1 noaptea, îl poți duce să presteze barem ceva audibil… îl mai ajută atmosfera… doară o fost la „Puterea dragostei”, ce mama dracului?!
Ce atmosferă, bă, tată, că se adunaseră ceva-gen maxim (cu indulgență) 100 cu tot cu personal la „marele artist”.

– în condițiile în care, nu atâta el, cât impresarul, asiguraseră administratorul clubului de prezența a 500 de clienți… cam atâția i s-ar fi meritat, ca să facă un profit minim).

Pe Jador mai trezește-l „din părți”!

Îți dai seama c-o picat ca pomul doborât de drujbă pe la vreo 8-9 seara… și dus a fost! Nici impresarul, nici urletele că „Hai, frate – 300 de spartani te așteaptă să mergi la Helen să fii tu Leonidas-ul lor”… nu l-au putut scula din pat pe cântărețul rupt și frustrat, care a plecat de la Arad mahmur și cu hate pe el cât Rusia.
Deci ce să mai cânți, frate?!…

Ni, plânge Jador, pe Tik-tok:

 

@jador♬ sunet original – Jador

[Comentariu TOP CLASS (dintre cele multe sute.. aproape toate făcând mișto de el) – TheLongHairGuy: „La Timișoara nu te lasă să cânți, iar la Arad nu îți dau banii. Greu în vest”]

Am primit clipul ăsta-subiect de la zeci de omuleți… un tămbălău pe rețele de zici c-o compus Falcă o sonată la tubă… am documentat-o pentru prieteni – că personal nu ceva mai banal în viața asta decât să vină un manelist setat pe chef în Arad și să plece mahmur și fără bani.

Poziția oficială a sălii de evenimente „Helen”

În acest weekend ar fi trebuit să aibă loc la Helen, un eveniment având în rolul de actor principal pe Jador, cunoscutul cântăreț de manele. Problema organizatorilor a apărut când artistul a tot amânat sosirea la sala, până când managerul acestuia a anulat evenimentul. Norocul organizatorilor a fost că au avut un plan de rezervă, astfel evenimentul a avut loc cu o formație locală. Banii de intrare (onorariul „artistului”) au fost înapoiați celor prezenți cu scuzele de rigoare.

Accidentul pare a fi premeditat, având în vedere că managerul lui Jador a întârziat semnarea contractului, acesta neexistând nici în data de astăzi.

Pe contul lui Jador, a fost postată o filmare prin care acesta acuza organizarea că nu și-a primit banii pentru prestație, în condițiile în care acesta nu a cântat, martori fiind cei prezenți.

„În 7 ani de zile de când organizăm evenimente, nu am avut probleme ca artiștii ce au venit să cânte la noi să nu fie plătiți sau să plece nemulțumiți de la Helen. Caracterul acestui personaj și al managerului său lasă un gust amar celor ce au fost prezenți la eveniment, dar este și un semn de alarmă pentru cei ce l-au contactat pentru alte colaborări. Vom acționa pe cale legală, pentru a soluționa această problemă.” a declarat organizatorul evenimentului.

 

Exit mobile version