Jandarmeria Română împlinește 167 ani. Vezi manifestările prilejuite de ZIUA ANIVERSARĂ la Arad

 

Pe  3 aprilie, 2017, se împlinesc 167 de ani de la semnarea actului prin care domnitorul Grigore Alexandru Ghica a promulgat Legiuirea pentru Reformarea Corpului Slujitorilor în Jandarmi, document care marchează întemeierea Jandarmeriei Române.

Programul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad – COMUNICAT DE PRESĂ

Vineri 31 martie este Ziua Porților Deschise. Începând cu ora 11.00, la sediul inspectoratului din localitatea Vladimirescu vor fi prezentate exerciții demonstrative din misiuni specifice și cu câinii de serviciu.

„Totodată, luni 03.04.2017, ora 11.00, sunteți invitați să fiți alături de noi cu prilejul împlinirii a 167 ani de la inființarea Jandarmeriei Române” – este mesajul IJJ Arad, trasmis de ofițerul de presă al respectatei instituții.

Misiunile principale ale Jandarmeriei Române sunt: asigurarea și restabilirea ordinii publice, transportul și paza valorilor, bunurilor și materialelor periculoase, dar și paza și apărarea obiectivelor de importanță deosebită.

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6514
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy