sâmbătă, mai 28, 2022

Jandarmii au dat iama-n PAPUCII FAKE din piețe

 

Încălțăminte contrafăcută cofiscată de jandarmi

Duminică, 28 mai, a.c., în jurul orei 11.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, a acționat în zona piețelor din municipiul Arad, în vederea protejării populației de activitățiile comerciale ilicite  și combaterii fenomenului infracțional și contravențional. În acest sens, au fost sancționați mai mulți comercianți ce ofereau spre vânzare diferite produse, fără să îndeplinească condițiile necesare cerute de lege.

De asemenea a fost depistat un bărbat, care oferea spre vânzare  încălțăminte  contrafăcută. Fiecare produs avea inscripționată sigla unor mărci cunoscute, dar  lipsea elementul de siguranță prevăzut articolelor originale.

Având în vedere că ,, Punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare“  constituie infracțiune, conform prevederilor Legii. nr. 84/1998 Republicată, privind mărcile și indicațiile geografice, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

Produsele contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării.

Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul

 

Ultimele Știri

Related news