ȘTIRI

Jandarmii au despărțit patru țigani care se tăiau pentru o prostituată în față la Atrium

 

Patru arădeni și bucureșteni de etnie romă s-au încăierat noaptea trecută pentru o prostituată. Țiganii s-au bătut  în mijlocul străzii, în față la Atrium Mall, făcând uz de arme albe (un topor și cuțite) și au fost observați de polițiștii locali, care au chemat jandarmii.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Conflict cu arme albe  oprit de Jandarmii arădeni

Azi , 27 iulie a.c., în jurul orei  00.18, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost solicitată intervenția unui echipaj, la o adresă de pe C-lea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad.

Sesizarea a fost făcută de către o patrulă a Poliției Locale, care patrula în zona respectivă, solicitând sprijin, deoarece  un grup de persoane se bat în mijlocul străzii, în fața unui centru comercial, iar unul dintre participanți la scandal,  are un topor în mână.

Jandarmii au ajuns de urgență în sprijinul echipajului de la Poliția Locală,  la adresa precizată, unde i-au identificat pe toți cei implicați în eveniment, aceștia fiind patru bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 47 de ani, domiciliați în municipiile Arad și București.

La verificări, a rezultat că respectivul conflict a fost creat pe fondul unor neînțelegeri dintre cei patru, cu privire la o persoană de sex feminin.

Având în vedere că „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „lovirea sau orice alte acte de violență cauzatoare de suferințe fizice“ și „amenințarea”,  constituie infracțiuni, conform prevederilor Codului Penal, jandarmii le-au întocmit tuturor participanților la scandal, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul

Critic Arad, 27 iulie 2017 9:21


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783