joi, mai 26, 2022

Jandarmii au prins o bandă de țigani care a călcat în picioare un arădean, tâhărindu-l de bani, telefon și… adidași, la 5 dimineața

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – INSPECORATUL JUDEȚEAN DE JANDARMI]

Tâlhari prinși de jandarmi

Duminică 19 martie a.c., în jurul orei 04.50, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, prin SNUAU 112 a fost solicitată intervenția unui echipaj pe o stradă din centrul  municipiului Arad.

Apelul a fost făcut de către un cetățean care a reclamat faptul că un bărbat l-a rugat să sune după ajutor,  fiind victima unei tâlhării. Acesta prezenta urme de violență și avea hainele rupte.

Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului  unde au găsit victima, care  le-a relatat faptul că, la intersecția Bld. Revoluției cu C-lea Iuliu Maniu, a fost acostat de 5 persoane de etnie rromă, care l-au agresat fizic aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii și picioarele la nivelul feței, doborându-l la pământ. În acel moment l-au deposedat de telefonul mobil, portmoneul în care avea o sumă de bani și adidașii cu care era încălțat, după care au fugit într-o direcție necunoscută.

În urma semnalmentelor oferite de victimă, jandarmii au plecat în căutarea autorilor, iar în jurul orei 12.30, cei 5 suspecți au fost depistați în zona gării C.F.R. Arad. Unul dintre aceștia era încălțat cu adidașii victimei, iar telefonul sustras era în buzunar.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor implicate și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

  1. Facem ce facem si tot de zona garii C.F.R dam. In fiecare seara cand trec prin zona aia sunt zeci de oameni fara adapost .Urla scuipa injura si la vedere trag nene aurolac de nu se poate . Jandarmeria inteleg ca este in imposibilitate de a rezolva problema lor. Politia locala da amenzi participantilor la trafic si pietonilor… Primaria vad ca nu se baga ? Ce ar trebui facut ? Sa mergem ca si cetateni sa ii mutam noi din zona ? sau ?

  2. Sa nu se creada ca iau apararea primariei,are destule care i se poate reprosa,dar in acest caz cred ca nu,Politia locala ar trebui sa isi faca treaba asa cum trebuie,au o gramada de masini cu care ar trebui sa patruleze permanent,si nu sa steie la panda dupa o batranica care vinde o legatura de patrunjel,dupa un pieton care trece pe langa zebra sau un tirist care intra pe strazile orasului fara plata acelei taxe care ii da dreptul sa circule.Iar in gara din cate stiu este treaba politiei gari.

Comentariile sunt închise.