marți, octombrie 4, 2022

JAZZAR – weekend cu jazz la Arad

În cazul în care condițiile meteorologice nu vor fi favorabile organizării festivalului în aer liber, acesta se va muta în sala mare de concerte de la Palatul Cultural. Intrarea la eveniment este liberă!

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură, este parteneră  într-un proiect muzical ce-și propune să contribuie la revitalizarea culturală a municipiului Arad. Este vorba despre Festivalul JAZZAR organizat de echipa Jazzar împreună cu asociaţia Europeanul și Remada New Life & Fun Concept.

„Un proiect pilot care sperăm să fie o reușită astfel încât să devină un eveniment tradițional pentru începutul lunii septembrie.  De vineri până duminică, în orașul nostru se ascultă jazz. Vineri, într-o locație aparte, Sinagoga neologă, iar  sâmbătă și duminică Festivalul Internațional Jazzar se va muta în Parcul Zsolt Török, lângă Vechiul Cazino. Sperăm să fie și vremea prietenoasă cu noi, pentru a ne bucura de  întâlniri în aer liber cu formații de marcă din lumea jazz-ului.” , a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Programul Festivalului Jazzar este următorul:
  • Vineri 9 septembrie 2022 de la ora 20.00, Sinagoga neologă de rit mozaic, strada Tribunul Dobra nr. 10 – Concert PETRE IONUȚESCU – România
  • Sâmbătă 10 septembrie 2022 de la ora 19.00, Parcul Copiilor – Zsolt Török, în spatele Vechiului Cazinou

ALLJAZZISOVER – România,

ZSOLT BENDE TRIO – Ungaria,

EYOT QUARTET – Serbia,

Începând cu ora 15:00 – activități de sport, artă, sănătate, pictură și multe altele

  • Duminică 11 septembrie 2022 de la ora 18.00, Parcul Copiilor – Zsolt Török, în spatele Vechiului Cazinou

SARA GHEORGHE & FRIENDS – România

PANTAM DANCE & ZEYLA TOMLYN – România

BLAZZAJ – România

IRINA S RBU BAND – România

De la ora 14:00 – activități de sport, artă, sănătate, pictură și multe altele

În cazul în care condițiile meteorologice nu vor fi favorabile organizării festivalului în aer liber, acesta se va muta în sala mare de concerte de la Palatul Cultural.

Intrarea la eveniment este liberă!

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news