marți, ianuarie 31, 2023

Jefimija Karakasevic revine la Arad!

 

FCC Baschet Arad continuă să completeze lotul de jucătoare în vederea stagiunii 2019-2020, reuşind să semneze cu sârboaica Jefimija Karakasevic. Practic, este o revenire în culorile galben-albastru după două sezoane.

Astfel, pivotul în vârstă de 29 ani, ce măsoară 191 cm, revine la Arad după doi ani petrecuţi în Ungaria, la formaţia Vasas Akademia. Acolo, Karakasevic a avut o medie de 8.6 puncte pe meci, 8.4 recupări cu procentaj de 39.2% la aruncările de două puncte şi 57.1% la libere.

De-a lungul carierei, Jefimija Karakasevic a mai evoluat în România pentru Danzio Timişoara şi CSU Alba Iulia. Cu formaţia din Cetatea Unirii a jucat finala campionatului în 2016 şi a izbutit să cucerească Liga Europei Centrale. În acea echipă făceau parte şi Marta Fodor, respectiv Adrienne Webb, două dintre jucătoarele cu care sârboaica se va reîntâlni la Arad.

În Europa, aceasta a mai jucat şi pentru Vojvodina (Serbia), Mladi Krajisnik (Bosnia), Partizan Belgrad (Serbia), Vozdovac (Serbia), Norrkoping Dolphins (Suedia) şi Northland Basket Lulea (Suedia).

Ultimele Știri

Related news